Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Stoelfiets kopen

Stoelfiets kopen

1-5 van de 5 items in stoelfiets
Able2 Fietstrainer

Able2 Fietstrainer

Able2 Fietstrainer met elektronisch display

Able2 Fietstrainer met elektronisch display

MVS OxyCycle II Pedaaltrainer

MVS OxyCycle II Pedaaltrainer

Voor passieve training

MVS OxyCycle III Pedaaltrainer

MVS OxyCycle III Pedaaltrainer

Actieve én passieve training

Fysic FW-8 Mobiliteitstrainer

Fysic FW-8 Mobiliteitstrainer

1-5 van de 5 items in stoelfiets

Vipermedical.nl biedt diverse stoelfietsen die zowel voor revalidatie- als fitnessdoeleinden gebruikt worden. Na een chirurgische ingreep is het belangrijk om zo spoedig mogelijk weer op kracht te komen en de conditie weer op peil te krijgen. De stoelfiets van Vipermedical.nl dragen hieraan bij en zijn beschikbaar voor diverse delen van het lichaam.

Wat is een stoelfiets?

Een stoelfiets is een apparaat dat geschikt is voor zowel het onder- als bovenlichaam. Naast de spierkracht, leidt een regelmatige training ook tot een beter doorbloeding. Vipermedical.nl biedt fietstrainers, ook wel oxycycles genoemd, aan in diverse varianten. Zo kan elk type gemakkelijk meegenomen worden door de compact vorm en is er voor elk type revalidatie/conditietraining een geschikt apparaat.

Een fietstrainer, wat kan ik ermee?

Sporten met een stoelfiets is heel eenvoudig. Het kan gewoon thuis uitgevoerd worden en er zijn verder geen hulpmiddelen bij nodig. Met een stoelfiets kunnen zowel de benen als de armen getraind worden en door het lichte materiaal kan het apparaat overal neergezet en gebruikt worden. U hoeft de deur niet meer uit.

Naast afvallen, wordt de fietstrainer ook vaak gebruikt om de conditie op peil te houden. Dit kan bijvoorbeeld als u televisie aan het kijken bent, of wanneer u achter de computer zit. Kortom, een simpele manier om vet te verbranden of de conditie op peil te houden zonder dat u de deur uit hoeft? De stoeltrainer biedt uitkomst.

Behalve pedaaltrainers / fietstrainers heeft Viper Medical een zeer divers aanbod in overige producten die helpen bij een goede gezondheid en revalidatie. Bekijk ook eens ons hartslaghorloge en saturatiemeter overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl