Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Baby thermometer kopen

Baby thermometer kopen

1-2 van de 2 items in thermometers
Beurer BY 20 Speen Thermometer

Beurer BY 20 Speen Thermometer

1-2 van de 2 items in thermometers

De Thermometer wordt gebruikt om de lichaamstemperatuur te meten als indicatie voor koorts. Het is een van de meest dagelijks gebruikte diagnostiek instrumenten en zijn tegenwoordig allemaal van elektronische aard. Dit maakt de koortsthermometer veilig en eenvoudig in gebruik. Ook zijn enkele thermometers geschikt om bijvoorbeeld de temperatuur van het badwater te meten.

Baby thermometer

De baby thermometers van Viper Medical zijn allemaal voorzien van een kleurrijk, kindvriendelijk motief. Daarnaast zijn er ook varianten verkrijgbaar die die vorm van een speen hebben. Dit vergemakkelijkt het opmeten van koorts bij een baby of kind en de thermometer kan ook als speeltje worden gebruikt. Een baby thermometer is gemaakt van kunststof en bevat geen kwik en is makkelijk desinfecteerbaar.

Digitale thermometer

Alle baby thermometers van Viper Medical zijn digitaal. Dit houdt in dat de temperatuur gemakkelijk af te lezen is en een minimale afwijking heeft. De digitale thermometers van Viper Medical zijn waterdicht en zodoende ook geschikt om de temperatuur van het badwater op te meten.

Contactvrije thermometer

Vip Medical biedt ook een nieuwe manier van koorts opmeten. De infrarode contactvrije thermometer hoeft geen contact te maken met de huid om de juiste temperatuur weer te geven. Dit kan met name voor baby's en kinderen een geschikte oplossing bieden. Naast de temperatuur van een persoon, kan het apparaat ook de omgevingstemperatuur opmeten.

Behalve baby thermometers levert Viper Medical ook andere baby- en kinderproducten. Bekijk ook eens ons kolfapparaat en flesverwarmer overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl