Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Toiletverhoger kopen

Toiletverhoger kopen

Als het lastiger wordt om naar het toilet te gaan, is een toiletverhoger een simpele, maar effectieve oplossing. Dit hulpmiddel kan gewoon op elk toilet geplaatst worden en biedt zowel ondersteuning als comfort.

De toiletverhoger, wat is het?

Een toiletverhoger is een hulpmiddel die kan worden vastgezet op een bestaand toilet. Daarnaast is een toiletverhoger gemaakt van duurzaam polypropyleen zodat het zeer lang meegaat. Dit materiaal zorgt er ook voor dat het eenvoudig te reinigen is en daarnaast is het ook autoclaveerbaar.

Wc verhoger

De meest voordelige manier om het toilet comfortabeler te maken is de toiletverhoger, ook wel wc verhoger genoemd, in veel gevallen. De wc verhoger is verkrijgbaar in diverse maten en met of zonder deksel. In het kader van hygiëne wordt vaak de optie met het deksel gekozen. Hiermee voorkom je dat nare luchtjes zich verspreiden door het toilet.

Naast de toiletverhoger heeft Viper Medical ook een assortiment andere hulpmiddelen voor het toilet en de badkamer. Bekijk ook eens het toiletstoel en antislip douchemat assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl