Vitility Slimme Pillendoos - Zwart

Vitility Slimme Pillendoos - Zwart

De Vitility Slimme Pillendoos bestaat uit zes compartimenten die het gemakkelijk maken om medicijnen op te slaan. Met de Pill Buddy app, beschikbaar voor zowel Android als iOS, kunt u eenvoudig pillen innemen en uw voorraad bijhouden. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 9,68

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 8,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Kleur
Productnummer: 90610050
EAN: 8718885915501
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Vitility biedt een oplossing voor mensen met een moderne, drukke levensstijl die op zoek zijn naar een compacte en slimme oplossing voor hun medicijninname. In plaats van een grote doos met meerdere vakken voor verschillende momenten per dag, bieden we een slimme pillendoos die niet groter is dan een gemiddelde smartphone. Deze doos heeft 6 compartimenten voor uw medicijnen en wordt geleverd met de Pill Buddy app, beschikbaar voor Android en iOS.


Met de app kunt u uw medicijnen en de frequentie en het tijdstip van inname invoeren, evenals het aantal pillen dat u moet nemen. U kunt tot 6 verschillende soorten medicijnen opslaan en de app zal u eraan herinneren wanneer u uw volgende dosis moet innemen en wanneer u de compartimenten moet bijvullen. De slimme pillendoos wordt geleverd met 3 stickers die u als extra herinnering aan de binnenkant van de doos kunt plaatsen, als u de app niet gebruikt.


Dankzij de Vitility Slimme Pillendoos en de Pill Buddy app kunt u erop vertrouwen dat u uw medicijnen op tijd en nauwkeurig inneemt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bijhouden van uw voorraad of het vergeten van uw medicijninname.

Productinformatie "Vitility Slimme Pillendoos - Zwart"
Kleur: Zwart
Soort: Slimme pillendoos

Kenmerken

  • Net zo groot als een smartphone
  • Werkt met een smartphone app: Pill Buddy
  • Voorzien van zes gekleurde vakken
  • Inclusief stickers als extra hulpmiddel