Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Voetenwarmer kopen

Voetenwarmer kopen

1-3 van de 3 items in voetverwarmers
Sissel Linum Relax Comfort Warmtesloffen - S/M

Sissel Linum Relax Comfort Warmtesloffen - S/M

Sissel Linum Relax Comfort Warmtesloffen - L/XL

Sissel Linum Relax Comfort Warmtesloffen - L/XL

Medisana FWS Voetenwarmer

Medisana FWS Voetenwarmer

1-3 van de 3 items in voetverwarmers

Koude voeten komt veel voor en wordt als onprettig ervaren. Wanneer u last heeft van koude voeten worden uw voeten ook niet snel weer warm. De voetenwarmer van Medisana biedt uw voeten een comfortabele warmte, heerlijk voor als u 's avonds op de bank zit. De voetenwarmer van Medisana is veilig en heeft een extra ruim voetgedeelte ( t/m maat 46 ).

Wat is een voetenwarmer?

Een voetenwarmer is een elektrisch apparaat wat gewoon thuis gebruikt kan worden. Het apparaat is gemaakt van zeer zachte microvezel en voelt comfortabel aan. Daarnaast is het apparaat voorzien van een beveiliging tegen oververhitting en heeft het een ademende en ventilerende vulling.

Medisana Voetenwarmer FWS

De voetenwarmer van Medisana kenmerkt zich door de hoge mate van kwaliteit en veiligheid. Naast de drie temperatuurstanden verwarmt de 100 Watt elektrische techniek de voeten zeer snel. Bovendien is het apparaat voorzien van een uitneembare kern die gewoon gewassen kan worden in de wasmachine (30°C) en schakelt het automatisch uit na 90 minuten.

Behalve luchtbevochtigers heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die warmte bieden voor het lichaam. Bekijk ook eens het warmtekussen en bovendeken overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl