Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81


1.
Beste Koop
De Beurer WL 32 Wake-up light is een daglichtwekker waarbij het natuurlijk wakker worden aangenaam is en stapsgewijs het licht feller wordt. De zonsopgang wordt nagebootst in 15 of 30 minuten. Het uiteindelijk wekken gebeurt door middel van radio of wektoon. De daglichtlamp heeft 2 instelbare alarmtijden en er kunnen maar liefst 10 radiozenders geprogrammeerd worden.
Klik en bestel
€ 42,99
excl. btw € 35,53
Thuiswinkel Waarborg
2.
Viper's Keuze
De Beurer WL 70 Wake-up light is een daglichtwekker waarbij het natuurlijk wakker worden aangenaam is en stapsgewijs het licht feller wordt. De Beurer WL 70 daglichtlamp heeft 20 verschillende lichtstanden. De daglichtwekker geeft een gekleurde simulatie van de zonsopgang en zonsondergang. Het uiteindelijk wekken gebeurt door middel van radio, wektoon of wekmelodie.
Klik en bestel
€ 106,-
excl. btw € 87,60
Thuiswinkel Waarborg
3.
De Beurer WL 80 Wake-up light is een daglichtwekker waarbij het natuurlijk wakker worden aangenaam is en stapsgewijs het licht feller wordt. De daglichtwekker geeft een gekleurde stimulatie van de zonsopgang en zonsondergang. Het uiteindelijk wekken gebeurt door middel van radio, wektoon, wekmelodie of eigen muziek via een USB-stick. Bovendien heeft de Beurer WL 80 Wake-up light een handig opbergvlak voor uw smartphone of MP3-speler.
Klik en bestel
€ 183,98
excl. btw € 152,05
Thuiswinkel Waarborg

Veelgestelde vragen:

Wat is een wake-up light?

Een wake up light, ook wel lichtwekker genoemd, zorgt ervoor dat de opgaande zon wordt gesimuleerd. Hierdoor wordt men op een natuurlijke manier wakker en dit draagt bij aan het energieniveau voor de rest van de dag.

Waarom een wake-up light?        

Wanneer u het moeilijk vindt om in de vroeg in de ochtend wakker te worden als het buiten nog donker is, is de wake-up light een uitkomst. Een wake up light laat je actiever en fitter wakker worden en de meeste varianten maken gebruik van een combinatie van licht en geluid.

Hoe werkt een wake-up light?

Als de simulatie van de zon begint, zal dit naarmate de tijd versterkt, feller worden. Daarnaast worden de geluiden ook harder tot het moment dat er daadwerkelijk wordt opgestaan. Naast voorgeprogrammeerde geluid beschikt een wake up light ook vaak over een radio functie of een ingang voor het afspelen van eigen muziek.

Hoeveel kost een wake-up light?

Viper Medical verkoopt wake-up lights van de merken Beurer en Medisana. De prijzen van een wake-up light variëren van €35 tot €120, afhankelijk van de functies van de wake-up light.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl