Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop

Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop

De Coaxial Ophthalmoscoop heeft het gepatenteerde Welch Allyn Coaxial Vision System. Hiermee ontstaat gemakkelijker toegang tot het oog, een groter gezichtsveld, en minder schittering in vergelijking met standaard oftalmoscopen. Meer

Verwachte levertijd is 14 dagen (bestel nu alvast)

€ 415,03

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 343,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 11730
EAN: 00732094089455
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop

De Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop is een zeer geavanceerd apparaat dat uitstekende resultaten oplevert bij oogonderzoek. Dit komt onder andere door de HPX halogeen verlichting en de coaxiale optiek met schaduwvrij lichtspoor. Hierdoor kan de arts of onderzoeker de oogstructuur van de patiënt duidelijk en nauwkeurig bekijken.


Een ander belangrijk kenmerk van deze oftalmoscoop is het kobaltblauwe filter en het polarisatiefilter. Deze filters helpen om schittering en reflecties te verminderen, waardoor de beelden nog duidelijker worden. Bovendien is de behuizing van het apparaat volledig afgesloten, zodat stof geen kans heeft om het onderzoek te beïnvloeden.


De Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop biedt ook 18 uitzonderlijke openingen/filter combinaties en een roodvrij filter dat bij alle openingen kan worden gebruikt. De keuze uit 7 verschillende openingen, waaronder de grote cirkel, de kleine cirkel, de micro-spot, de spleet, de fixatiester en het kobaltblauwe en roodvrije filter, bieden een grotere inzetbaarheid en flexibiliteit bij het onderzoek.


Bovendien zijn er maar liefst 68 lenzen beschikbaar, met sterktes variërend van +38 tot -30. Ten slotte werkt de oftalmoscoop met 3,5V stroomvoorzieningen, wat zorgt voor een efficiënt en betrouwbaar gebruik. Al met al is de Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop een zeer waardevol instrument voor oogonderzoek dat de meest nauwkeurige en betrouwbare resultaten oplevert.


Productinformatie "Welch Allyn Autostep Coaxiale Oftalmoscoop"
Eenheid: 1 stuk

Kenmerken

  • HPX halogeen verlichting
  • Coaxiale optiek met schaduwvrij lichtspoor
  • Bevat kobaltblauw filter
  • Polarisatie filter om schittering te voorkomen
  • Volledig dichtgemaakte behuizing om stof te voorkomen
  • 18 uitzonderlijke openingen/ filter combinaties voor een grotere inzetbaarheid
  • Rood vrij filter kan bij alle openingen worden gebruikt
  • Keuze uit 7 verschillende openingen: grote cirkel, kleine cirkel, micro-spot, spleet, fixatiester kobaltblauw en roodvrij filter
  • 68 lenzen van  +38 tot -30
  • Gaat samen met 3,5V stroomvoorzieningen