Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Yoga en pilates artikelen kopen

Yoga en pilates artikelen kopen

1-2 van de 2 items in yoga en pilates
Yoga

Yoga

Pilates

Pilates

1-2 van de 2 items in yoga en pilates

Yoga en Pilates, twee vormen van beweging waarbij innerlijke rust en balans centraal staan. Bij Yoga en/of pilates worden, in vergelijking met reguliere sport, niet veel calorieën verbrand. Het is meer bedoeld om spierkracht en lenigheid te ontwikkelen met als logisch gevolg een stabiele en ontspannen mentale gesteldheid.

Bij het beoefenen van deze vorm van beweging, zijn de juiste materialen zeer belangrijk en Viper Medical biedt een divers assortiment van hoge kwaliteit aan.

Yoga artikelen

Zoals al eerder vermeld, is het juiste yoga materiaal van groot belang. Viper Medical biedt een ruim assortiment yoga artikelen van hoge kwaliteit aan. De producten zijn uitvoerig getest en gemaakt van duurzame materialen. Viper Medical biedt de volgende yoga artikelen:

  • Yoga riemen;
  • Yoga blokken;
  • Meditatiekussens.

Yogamat

Een yogamat is misschien wel het belangrijkste onderdeel van yoga. De juiste dikte, het juiste materiaal en het juiste formaat is hier erg belangrijk. Omdat yoga door een zeer brede doelgroep wordt uitgevoerd, zijn er ook veel verschillende yogamatten verkrijgbaar. Viper Medical biedt diverse yogamatten aan van betrouwbare kwaliteit en met een anti-slip laag. Daarnaast biedt Viper Medical de yogamatten in diverse kleuren en uitvoeringen aan, zo is er voor ieder wat wils!

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij een aantal zaken centraal staan. Pilates richt zicht op: houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Daarnaast is de focus op de innerlijke rust ook erg belangrijk. Pilates is in de laatste jaren erg in populariteit toegenomen, mede omdat er meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind kunnen worden. Pilates focust zich met name op de 'core' spieren. Deze spiergroep bevind zich bij de buik, de rug en het bekken en, mits dit goed is getraind, voorkomt het blessures.

Behalve Yoga en Pilates artikelen heeft Viper Medical ook een zeer breed assortiment van andere producten die helpen bij het in beweging blijven en je fit voelen. Bekijk ook eens het balanstraining en fitness mat overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl