Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Zadelkrukken & krukken

Zadelkrukken & krukken

1-4 van de 4 items in zadelkrukken & krukken
Zadelkrukken

Zadelkrukken

Krukken / Tabouretten

Krukken / Tabouretten

Bekijk hier het complete assortiment

Accessoires Krukken en Zadelkrukken

Accessoires Krukken en Zadelkrukken

Werkstoelen

Werkstoelen

1-4 van de 4 items in zadelkrukken & krukken

Zadelkrukken of een tabouret zijn ergonomisch gevormde krukken, die veel verlichting kunnen bieden in situaties waarbij u met regelmaat of langdurig op dezelfde plek staat. U zult namelijk automatisch ergonomischer gaan zitten wanneer u gebruik maakt van een zadelkruk of tabouret. Of deze situaties nu privé zijn of werkgerelateerd, met de ergonomische krukken op wielen van Viper Medical voorkomt u de klachten die u krijgt als u te lang staat.

In veel beroepen, branches en situaties kan een zadelkruk of tabouret uitkomst bieden. Omdat bij staand werk de doorbloeding van de benen wordt belemmerd, kan dit resulteren in de vorming van spataderen maar ook voetklachten, rug/nekklachten waarbij de spieren, gewrichten en bloedvaten onder druk komen te staan. Door een meer ergonomische houding aan te nemen kunnen uw klachten afnemen.

Tabouret

De tabouret is een ergonomische kruk op wielen met een ronde zitting, die beschikbaar is met- en zonder rugleuning. De tabouret is voorzien van een sterke gasveer waardoor u altijd op de juiste hoogte kunt werken. De zitting van de tabouret en de 5-ster met zwenkwielen maken het mogelijk dat u vrij kunt bewegen en 360 graden kan draaien.

ViperMedical heeft verschillende tabourets voor u op voorraad:

  • Tabouret met een ergonomische gevormde zitting
  • Tabouret met rugleuning
  • Tabourets in verschillende kleuren afgestemd op uw huisstijl

Zadelkruk

De zadelkruk heeft een speciaal gevormde zitting, waardoor u automatisch de juiste zithouding aanneemt. Uw benen rusten in een licht gebogen houding en het is niet mogelijk om uw rug te over strekken, hol te maken of te bollen. 

Comfortabel werken met een zadelkruk van ViperMedical!

De zadelkrukken van Viper Medical zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van sterke gasveren met zowel hand als voetbediening. De krukken zijn voordelig geprijsd en voorzien van maar liefst 2 jaar garantie. Wilt u een zadelkruk die past bij de huisstijl van uw onderneming? Kies dan voor een van de gekleurde zadelkrukken.

Het 5-steronderstel van de zadelkruk op wielen en de kunststof zwenkwielen zijn geschikt voor verschillende vloeren en maken het mogelijk dat u eenvoudig 360 graden kunt draaien.

Een zadelstoel voor elke branche!

Als u in een branche werkt waar u veel bij moet staan of juist zitten, dan is een kruk op wielen de ideale uitkomst voor u. Terwijl uw benen ontspannen, werkt u in de juiste houding zonder uw spieren of gewrichten over te belasten. Een zadelstoel is uitermate geschikt voor de volgende oplossingen of beroepen:

  • Zadelstoel voor schoonheidsspecialisten
  • Zadelkruk met rugleuning voor kassamedewerkers
  • Ergonomische zadelkruk voor laboranten
  • Kapperskruk (Kappersfiets)
  • Zadelkruk voor leraren
  • Kruk voor tattoo artist

Staat uw beroep er niet tussen en wilt u toch een voordelige zadelkruk kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Kies voor het brede assortiment en persoonlijke advies van Viper Medical!

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl