Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Zwemkraag kopen

Zwemkraag kopen

1-2 van de 2 items in zwemkragen
Zwemkraag Bisonyl

Zwemkraag Bisonyl

Secumar Zwemkraag

Secumar Zwemkraag

1-2 van de 2 items in zwemkragen

Zwemmen is een plezierige bezigheid voor veel mensen. Voor mensen met een beperking is het beoefenen van de zwemsport vaak een stuk lastiger. Om zwemmen ook voor deze doelgroep mogelijk te maken, is de zwemkraag in het leven geroepen. Dit zorgt voor een veilig gevoel voor zowel de gebruiker als de verantwoordelijk in het zwembad.

Een zwemkraag, wat is het?

Een zwembraak is een met lucht gevulde kraag die men om de nek bevestigd. Hierdoor ontstaat een groot drijvend vermogen en hierdoor kunnen ook onzekere zwemmers of zwemmers met een beperking het zwemgevoel ervaren. Bij de aanschaf van een zwemkraag is het belangrijk om te kijken welke maat geschikt is voor de gebruiker. Daarnaast is een zwemkraag vaak voorzien van een luchtkamer, drijfschuim of een combinatie van deze materialen.

Zwemkraag volwassenen

Viper Medical biedt de zwemkraag voor volwassenen van hoge kwaliteit. Het is belangrijk om hoogwaardige materialen te gebruiken bij dergelijk producten, omdat de gebruiker afhankelijk is hiervan. Daarnaast is het ook belangrijk dat de hulpverlener/begeleider altijd aanwezig is als de persoon met de zwemkraag voor volwassenen het water in gaat. Alle zwemkragen voor volwassenen zijn voorzien van een huidvriendelijke laag en zijn gemaakt van duurzame materialen.

Naast een zwemkraag heeft Viper Medical nog meer hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden in het water. Bekijk ook eens het zwemlesmateriaal en reddingsmateriaal overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl