Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Zwemvest kopen

Zwemvest kopen

1-7 van de 7 items in zwemlesmaterialen
BEMA Zwembandjes

BEMA Zwembandjes

Aquarunner zwemvest

Aquarunner zwemvest

Aquarunner drijfvest

Aquarunner drijfvest

Beco Sindbad zwemvest

Beco Sindbad zwemvest

Drijfpakje

Drijfpakje

Beco sealife Zwemgordel

Beco sealife Zwemgordel

Beco kinder zwemvest Sealife

Beco kinder zwemvest Sealife

1-7 van de 7 items in zwemlesmaterialen

Zwemvesten bestaan in vele soorten en maten. Uiteraard is de veiligheid van de persoon die het zwemvest draagt het belangrijkste. Daarom heeft Viper Medical een ruim assortiment met zwemvesten voor zowel kinderen, tieners en volwassenen.

Een zwemvest, wat is het?

Een zwemvest is een vest die je aantrekt en deze zorgt ervoor dat je blijft drijven. Goed om te weten, is dat een zwemvest geen reddingsvest is. Hierin zitten enkele verschillen. Zo is het drijfvermogen van een zwemvest niet zo groot als bij het reddingsvest. Bij het dragen van een zwemvest, is het belangrijk om te weten dat je zelf nog dient te zwemmen om je hoofd boven water te houden. Daarnaast ben je nog relatief mobiel als je een zwemvest draagt. Zo wordt een zwemvest vaak gebruikt door spelende kinderen bij het water of bij het beoefenen van watersporten.

Het zwemvest voor zwemles

Omdat je bij het dragen van een zwemvest nog wel zelf moet bewegen om je hoofd boven water te houden, is het een bruikbaar hulpmiddel bij het beoefenen van zwemles. Omdat een zwemvest eenvoudig aan- en uit te trekken is en het een licht drijvend vermogen heeft, is het een ideale stap om te leren zwemmen.

Zwemvest kind

Viper Medical biedt een ruim assortiment zwemvesten voor een kind. Deze zwemvesten worden gekenmerkt door het feit dat deze makkelijk aan en uit te trekken zijn en zijn voorzien van een felle, opvallende kleur. Daarnaast is de stof van een zwemvest voor het kind gemaakt van een extra zachte stof.

Naast het zwemvest heeft Viper Medical nog meer producten die te gebruiken zijn in en rondom het water. Bekijk ook eens het wetbelt en zwemkraag assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl