Een baby en/of kind heeft andere eetgewoonten dan een ouder. Het is hier dan ook aan te raden om speciale baby maaltijd accessoires hiervoor aan te schaffen. Deze zijn gemaakt van zachte en duurzame materialen zodat het kind zichzelf niet kan bezeren. Viper Medical biedt diverse oplossingen hierin en heeft een ruim assortiment baby bewaarpotjes, multi portions, maaltijdlepels en warmhoudborden voor baby's.

Baby bewaarpotjes

Baby bewaarpotjes zijn er in vele kleuren en maten. De varianten van Viper Medical zijn getest op veiligheid en zijn voorzien van doseerindicatie. Daarnaast is er de keuze uit diverse hoeveelheden inhoud ( 60, 90, 120 en 240ml ) en zo groeien de baby bewaarpotjes mee met het kind. Daarnaast is er zowel een keuze voor het materiaal copolyester of glas. Een baby bewaarpotje is aan te raden omdat de geur en de smaak behouden blijft dankzij de hermetische afsluiting.

Multi portions

Het maken van babyvoeding is een tijdsintensieve klus en wordt vrijwel nooit voor één dag gemaakt. Met de multi portions van Viper Medical kan de overgebleven voeding gemakkelijk bewaard worden. Deze hermetisch afgesloten bakjes kunnen zowel in de vriezer en dankzij de verschillende maten is het voor zowel baby's als kinderen geschikt. Daarnaast zijn de bakjes scheur- en slijtbestendig zodat de een hele tijd mee kunnen.

Maaltijdlepels

Deze speciale lepels zijn gemaakt van 100% siliconen zodat deze zacht aanvoelen in de mond van de baby. Daarnaast zijn de lepels zo ontworpen dat het een ideale overgang is van de speen naar een lepel.

Warmhoudborden baby's

Met een warmhoudbord voor baby's kan voedsel gemakkelijk meegenomen worden terwijl het op temperatuur blijft. De hermetisch afsluitbare deksel zorgt ervoor dat de geur en smaak behouden blijft en de ingebouwde zuignap zorgt voor stabiliteit tijdens het eten.

Naast maaltijd accessoires heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die handig zijn in het kader van babyvoeding. Bekijk ook eens het sterilisator overzicht.