Is een van je kinderen ziek en heeft hij of zij verhoging? Meet de lichaamstemperatuur eenvoudig met een koortsthermometer van Viper Medical. We hebben nauwkeurige thermometers in ons assortiment waarmee je een betrouwbare meting doet. In een korte tijdsbestek kan je al vaststellen of er sprake is van koorts.

Bekijk ons assortiment met hoogwaardige koortsthermometers waarmee je je eigen lichaamstemperatuur of die van je kinderen meet. 

Waarom een koortsthermometer gebruiken? 

Erg vervelend als jij of een van je kinderen ziek op bed ligt en er sprake is van verhoging. Het voelt alsof alle kracht uit je lichaam is gevloeid en je wordt geveld door oververmoeidheid, hoofdpijn en spierpijn. Je lichaam is oververhit en tegelijk ben je voortdurend aan het rillen. Stel met een koortsthermometer af of je lichaamstemperatuur zich boven de 38°C bevindt en houd in de gaten of de koorts aanhoudt. 

De koortsthermometer is een van de populairste meetinstrumenten die dagelijks in huishoudens gebruikt worden. Op een gemakkelijke manier kan je vaststellen of je koorts hebt en zo ja, in welke mate de verhoging is.

Verschillende soorten koortsthermometers 

Met de koortsthermometer meet je snel en eenvoudig je lichaamstemperatuur. Onze thermometers zijn van elektronische aard en veilig in gebruik, waardoor je bij jezelf en bij je kinderen kunt vaststellen of er sprake is van koorts. Bekijk de volgende soorten koortsthermometers in ons aanbod: 

  • Oorthermometers waarmee de lichaamstemperatuur via het trommelvlies wordt gemeten. Volg de instructies nauwkeurig op, zodat je een betrouwbare uitslag krijgt;
  • Met orale en rectale thermometers, zoals de Terumo thermometer oraal & rectaal, kan je snel en accuraat je lichaamstemperatuur meten. Al binnen 10 seconden wordt het resultaat zichtbaar op het digitale display;
  • Voor het vaststellen van koorts bij baby’s en jonge kinderen hebben we baby- en kinderthermometers. De thermometer is verwerkt in een speen of kan contactloos toegepast worden. Door de kindvriendelijke en vrolijke vormgeving wordt voor je kind minder vervelend om de lichaamstemperatuur te meten. 

Koortsthermometer kopen bij Viper Medical 

Bestel een van onze koortsthermometers waarmee je vaststelt of jij of een van je kinderen koorts heeft. Door de thermometers kun je snel en nauwkeurig je lichaamstemperatuur meten. Bekijk de diverse soorten in ons aanbod en plaats nu je bestelling. Heb je nog vragen over onze koortsthermometers of een van onze andere meetinstrumenten? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Koortsthermometer kopen?
Koortsthermometer bestellen?