Maak alvast kennis met je kindje dat je tijdens de zwangerschap nog veilig bij je draagt. Met een Fetal Doppler kunnen jij en je partner gemakkelijk naar het hartje van de baby luisteren. Een unieke ervaring om met elkaar te delen en om nog dichter bij het kindje te komen. Bekijk de verschillende Fetal Dopplers op deze pagina waarmee je eenvoudig luistert naar de hartslag van het kindje. Al onze Dopplers worden standaard geleverd met batterijen, Optisonic ultrasound contactgel en oordopjes. 

Met een Doppler naar het babyhartje luisteren 

Je geniet intens van de zwangerschap en de groei van je kindje. Dat betekent dat je er zoveel mogelijk van mee wilt krijgen. De Fetal Doppler geeft je de kans om tijdens de zwangerschap naar het hartje van jouw baby te luisteren. Samen met je partner krijg je de eerste tekenen mee van het leven dat in je groeit. 

Via de Doppler luister je naar de hartslag van je ongeboren kindje. Om optimaal geluid te krijgen gebruik je de Doppler in combinatie met Optisonic ultrasound contactgel. Volg de concrete aanwijzingen in de bijgeleverde handleiding zodat je eenvoudig contact maakt met je kindje en zijn of haar hartslag goed kan horen. 

Vanaf de 13e week kun je beginnen met het luisteren naar je baby. Voor die tijd ligt je kleine nog te diep weggestopt achter het schaambeen. De Doppler werkt door middel van geluidsgolven. Die worden weerkaatst op de trillingen van de bloedsomloop van je ongeboren kindje. De doptone die een verloskundige of gynaecoloog gebruikt, werkt vaak beter dan een Fetal Doppler, omdat deze meer geluidsgolven gebruikt. 

Diverse modellen leverbaar 

Viper Medical levert op dit moment verschillende Fetal Dopplers van de merken Contec en Angelsounds. Deze Dopplers hebben verschillende functionaliteiten zodat je altijd een uitvoering vindt die aan jouw wensen voldoet. 

Bij het aanschaffen van een Angelsounds Doppler krijgt je gratis een fles Optisonic ultrasound gel. Afhankelijk van het type luister je via oordopjes, een ingebouwde stereo of je eigen smartphone naar het babyhartje. Bekijk de diverse modellen in ons aanbod en wacht niet met bestellen, zodat je binnenkort kan genieten van het unieke geluid van jouw ongeboren kindje. 

Fetal Doppler bestellen bij Viper Medical 

Wil jij optimaal genieten van je zwangerschap en zoveel mogelijk contact maken met je baby? Bestel dan vandaag nog je Fetal Doppler bij Viper Medical. Bekijk terwijl je je voorbereidt op de komst van je kindje ook onze andere producten die je voor en na de geboorte nodig zult hebben.

Zo vind je bij ons onder andere kinderbraces en babyweegschalen. Wil je meer weten over onze Fetal Doppler en andere producten in ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.
Doppler bestellen?
Doppler kopen?