Heine Veterinair

Viper Medical levert een groot assortiment Heine producten, waaronder de Heine veterinaire instrumenten. Heine veterinaire instrumenten zijn geschikt voor de diergeneeskunde. De Heine Veterinaire producten kunt u zowel los als in een complete set aanschaffen. Viper Medical levert de Ophthalmoscoop van Heine, dit is een oogspiegel waarmee het netvlies van het dier kan worden geïnspecteerd. Daarnaast levert Viper Medical de Heine Otoscoop, dit diagnostische instrument wordt gebruikt  om de gehoorgang en het trommelvlies van het dier te inspecteren.

Dierenarts instrumenten

Het komt wel eens voor dat dieren in een nare situatie terechtkomen, waardoor de dieren medische hulp nodig hebben. Hiervoor gaat u naar de dierenarts om uw (huis)dier te behandelen. Viper Medical biedt een breed assortiment diagnostische veterinaire instrumenten die relevant zijn dierenartsen, dierenklinieken en veeartsen.

Behalve Veterinaire instrumenten heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die invloed hebben op de menselijke diagnostiek. Bekijk ook eens het otoscoop, ophthalmoscoop en stethoscoop overzicht.