Heb je regelmatig last van je oren en klinken geluiden in jouw ervaring vervormd of hol? Het probleem kan je gemakkelijk verhelpen met een oorspuit van Viper Medical. We hebben een compleet aanbod met oorspuiten die je kan gebruiken zonder je gehoorgang te beschadigen. Bekijk hier ons assortiment met diverse hoogwaardige oorspuiten en bespaar jezelf een bezoek aan de huisarts. Naast oorspuiten zijn er ook spatschermen en diverse soorten aanzetten te verkrijgen. 

Waarom een oorspuit kopen? 

Je oren laten uitspuiten is gemakkelijker dan ooit met de automatische oorspuit. Met deze oorspuit reinig je je oren zonder de vitale onderdelen van het oor te beschadigen. Bij vermindering van het gehoor is het aan te raden om je oren te laten uitspuiten. Dit geldt ook in het geval dat je klanken hoort alsof je onder water bent of als geluiden hol of vervormd klinken. 

Verminderd gehoor kan komen door verstoring van het natuurlijke evenwicht tussen aanmaak en afvoer van oorsmeer. Deze verstoring zorgt ervoor dat het oor dicht gaat zitten. Dit wordt ook wel een oorsmeerprop genoemd en kan tot irritatie en problemen leiden. Klachten die hierbij horen zijn: 

  • Pijn in het oor 
  • Minder goed gehoor 
  • Verstopt gevoel in het oor 
  • Een drukkend gevoel in het oor 
Een oorspuit is gemaakt van roestvrij staal en is hierdoor zeer hygiënisch in gebruik. Je kan de oorspuit gebruiken met diverse soorten aanzetten en bijbehorende accessoires: 

  •  Aanzet conisch 
  • Aanzet olijf 
  • Aanzet kogel-olijf 
  • Een spatscherm 
  • Silliconen ringen (50, 100, 150cc) 

Veilig in gebruik 

Het belangrijkste bij het uitspuiten van je oren is dat je dit veilig en verantwoord doet. Het gehoorkanaal is gevoelig en blijvende beschadiging wil je absoluut voorkomen. Gebruik onze oorspuiten om je oren veilig en hygiënisch uit te spuiten. Bekijk ook onze andere diagnostische instrumenten om thuis veilig te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld de otoscoop waarmee je eigenhandig het uitwendige gehoorgang en trommelvlies inspecteert. 

Oorspuit bestellen 

Bij Viper Medical Bij Viper Medical bestel je de oorspuit die je veilig en eenvoudig gebruikt. Verbeter je gehoor en voorkom dat je een bezoek aan de huisarts moet brengen. Zorg er wel goed voor dat je de aanwijzingen in de bijgeleverde handleiding nauwlettend volgt. Bestel vandaag nog. Wil je meer weten over de oorspuit of een van onze andere medische producten? Neem vrijblijvend contact op voor advies en informatie.
Oorspuit kopen?
Oorspuiten bestellen?