Heb je erg last van onzuiverheden in het gezicht die invloed hebben op de gezondheid van je huid en op je zelfvertrouwen? Onzuiverheden zijn vaak erg vervelend, maar je kan er gelukkig iets tegen doen. Een gezichtsstomer is een goede oplossing om je gezicht te reinigen en onzuiverheden aan te pakken.


Bij Viper Medical verkopen we gezichtsstomers die eraan bijdragen dat de poriën in je gezicht geopend worden, dat je huid gereinigd wordt en dat je gezicht door de vochtige warmtewerking kan ontspannen. Je ontdekt ze hier.


Hoe werkt een gezichtsstomer?

Wanneer je onzuivere plekken in je gezicht of een flinke verkoudheid hebt, is het heel prettig om een gezichtsstomer te gebruiken. Deze kan je namelijk voor verschillende doeleinden inzetten:


  • Diepe reiniging van de huid;
  • Ultieme ontspanning van het gezicht;
  • Stimulans voor de luchtwegen.


De stoom die door het warme water vrijkomt, wordt omhoog gestuurd richting je gezicht en dringt diep door in je poriën. Deze worden als het ware schoongespoeld en na zo’n 5 tot 10 minuten heb je al een complete gezichtsreiniging. Je zult merken dat je huid ervan opknapt zonder dat je een dure behandeling bij de schoonheidsspecialist hoeft te ondergaan.


Ook de bloesomloop in je gezicht wordt door de stoom in de gezichtsstomer gestimuleerd. Je kunt optimaal ontspannen en je merkt hoe je gezicht een heerlijke boost krijgt. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om naderhand een masker of vochtinbrengende crème te gebruiken. En heb je een verstopte neus en zere keel, dan helpt de gezichtsstomer je verkoudheid de kop in te drukken. Probeer bovendien onze infraroodlamp die goed helpt bij een verkoudheid.


Diverse soorten gezichtsstomer

In ons assortiment vind je diverse gezichtsstomers die je helpen je gezichtshuid te zuiveren en je poriën te reinigen. Bekijk bijvoorbeeld onze gezichtsstomer met aroma-accessoires voor de verspreiding van aangename en kruidige geuren en met opzetstukken voor het stomen bij verkoudheid.


Je vindt hier ook gezichtsstomers met verstelbare sproeiers die zorgen voor een diepe reiniging en stimulering van de doorbloeding. De apparaten en bijbehorende accessoires zijn van hoge kwaliteit en kan je eenvoudig reinigen, waardoor iedereen in huis er gebruik van kan maken.


Gezichtsstomer bestellen bij Viper Medical

Wil je lekker ontspannen terwijl de gezichtsstomer het werk doet en je huid zuivert, je poriën reinigt en je verkoudheid aanpakt? Plaats dan online je bestelling zodat je er binnenkort al gebruik van kan maken. Bekijk ook onze andere producten die je nodig hebt voor de persoonlijke verzorging of die met licht en lucht je gezondheid bevorderen.


Heb je vragen over onze gezichtsstomers? Neem contact met ons op om te informeren naar de werking ervan en laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Gezichtsstomer kopen?
Gezichtsstomer online kopen