Wondverzorging

 

Viper Medical levert een zeer divers assortiment wondzorg producten. Het draaggemak van de producten is erg belangrijk.

 

Op het gebied van wondverzorging levert Viper Medical:

 

  • Wondzorg
  • Katheter accessoires
  • Reddingsschaar
  • Fixatie materiaal
  • Verbandschoen

 

Wondzorg

 

Viper Medical heeft een zeer divers assortiment op het gebied van wondzorg. Zo biedt Viper Medical wondpleisters, kompressen, eilandpleisters, zalfgazen, hechtmateriaal, tapes en steun en compressie windels. De Medihoney zalf behandeld de overgevoelige en beschadigde huid.

 

Katheter accessoires

 

Bij Viper Medical zijn meerdere katheter accessoires te verkrijgen. Zo heeft Viper Medical katheter fixatiemateriaal, katheterventielen en -stopjes en glijgel voor het inbrengen van de katheter.

 

Reddingsschaar

 

De reddingsschaar is bedoeld om gemakkelijk kleding open te kunnen knippen van bijvoorbeeld verongelukte mensen. De reddingsschaar komt zelfs door extreem dikke materialen heen. Ook gordels kunnen hiermee geknipt worden in geval van nood.

 

Fixatiemateriaal

 

Viper Medical biedt meerder fixatie middelen. Zo heeft Viper Medical een stoma tubehouder van het merk Dale in het assortiment. Daarnaast zijn er ook genoeg windsels te verkrijgen.

 

Verbandschoen

 

Een verbandschoen zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. De schoen is gemakkelijk aan te trekken. Hierdoor is de schoen ideaal voor de opgezette voet, maar ook voor de in verband gewikkelde voet.

 

Tenslotte levert Viper Medical diverse soorten steriele kompressen.