Breed assortiment verbruiksartikelen & medische disposables.

Viper Medical helpt u graag om te voldoen aan de huidige eisen binnen de gezondheidszorg. In de webshop kunt u verschillende producten vinden zoals handschoenen, glijmiddelen, hechtdraden, scharen en pincetten en wond- en fixatieproducten die voldoen aan de hoogste kwalitetseisen, tegen groothandelsprijzen. De groep medische disposables en verbruiksartikelen zijn onderverdeeld in de volgende groepen:

Zo kunt u (eenmalige) alcohol of drugstesten aanschaffen om uw personeel of cliënt periodiek te controleren. Hierin heeft Viper Medical een breed assortiment om alle verschillende soorten drugs te kunnen detecteren.

Beschermende kleding voor vrijwel iedere (medische) omgeving dat contact minimaliseert. Er zijn verschillende modellen voor zowel arts, verpleegkundige als patiënt.

Alleen medische verbruiksartikelen van de hoogste kwaliteit

Medische spuiten en naalden van Terumo in een breed assortiment van de hoogste kwaliteit. In vrijwel alle soorten en maten beschikbaar.

Swann Morton scalpels staan daarbij ook voor de hoogste kwaliteit op het gebied van (disposable) scalpelmesjes.

Heeft u een vraag over kwaliteitseisen of wilt u meer weten over de aanschaf van bepaalde wegwerpproducten? U kunt ook een offerte op maat aanvragen voor onze (medische) disposables. Neem dus gerust contact op met Viper Medical!