Persoonlijke verzorging

Om gezond te blijven en ziekteverwekkers buiten de deur te houden, biedt Viper Medical je een groot assortiment persoonlijke verzorgingsproducten. Deze verzorgingsproducten verhogen jouw persoonlijke hygiëne.

Cosmetica, hygiëne en hand- /voetverzorging

Viper Medical levert manicure hulpmiddelen voor behandeling van nagels en handen, maar ook pedicure hulpmiddelen voor verzorging van de voeten. Verder verkoopt Viper Medical voethulpmiddelen die andere lichaamsdelen ontlast en de pijn in de voet opvangt. De cosmeticaspiegels zijn te gebruiken als make-up- of scheerspiegels om de hygiëne of uiterlijk schoon te verhogen.

Desinfectie, gezondheid en sportaccessoires

Voor huid en handen zijn er diverse reinigings- en desinfectieproducten, die ook voor een gevoelige huid geschikt zijn. Echter zijn er ook desinfectie producten die zijn te gebruiken bij het schoonmaken van materialen en ruimtes. Daarnaast kun je ook wondzorg producten bestellen tegen (brand)wonden, maar ook fixatiematerialen zodat je snel geneest. Voor patiënten met een beperkte orale inname verkoopt Viper Medical hygiënische swabsticks. Ook voor stomapatiënten zijn er accessoires en stomazakjes. Tot slot biedt Viper Medical sportzalf en accessoires voor sporters aan.

Viper Medical biedt een breed assortiment hygiëne- en gezondheidsproducten. Op voorraad en voor 16:00 besteld? Dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden. Toch nog een vraag? Neem contact met ons op.

Persoonlijke verzorging