Duim brace helpt bij pijn in duim en hand

Een duim brace kopen kan effectief helpen bij pijn in de duim en hand. Pijn in de hand houdt in wanneer jouw hand en duim stijf aanvoelen, je een verminderde kracht heeft tijdens het knijpen en bewegen doordat de pijn moeilijk is. Met een duim brace/handbrace kan je jouw hand de nodige rust geven. Daarnaast fixeer je de duim dankzij de duim brace in de juiste houding om het herstel te versnellen.

Handbrace voor de juiste fixatie

Een pijnlijke duim of aanhechting aan de hand kan vele oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat je last hebt van duim basisinstabiliteit. Het basisgewricht, de aanhechting tussen de duim en hand is heel flexibel en wanneer de banden rond het gewricht slap zijn, zal jouw duim vaak uit de kom schieten. Kies dan voor een duim brace van Orliman. Deze brace fixeert optimaal, zonder dat het ten koste gaat van het draagcomfort.

Wanneer een duim brace dragen?

Als je last hebt van artrose in jouw duim of hand adviseren wij je de DonJoy polsbrace. Deze brace stabiliseert jouw gehele hand, pols en duim en neemt de vorm van jouw hand en pols aan. Hierdoor is het draagcomfort zeer hoog en de ondersteuning optimaal. Hiermee ook geschikt als handbrace.


Wil je snel jouw pijn in pols, hand of duim verlichten? Bekijk dan naast de duimbraces ook ons complete assortiment comfortabele polsbrace of elleboogbraces overzicht. Zie ook onze  top 5.

Duimbrace online kopen?
Duim brace kopen?