ViperMedical Blog & Nieuws

Filter
zadelkrukken

Met talloze fabrikanten en een overvloed aan zadelkruktypen voor verschillende toepassingen, zoals mondzorg, laboratoria, ziekenhuizen, poliklinieken, rijst de vraag: hoe kies je de juiste zadelkruk? Wij helpen je op weg.

zelftesten

Al jarenlang hebben we de gewoonte om onszelf te onderwerpen aan allerlei tests. Maar sinds de corona-epidemie zijn thuistesten of zelftesten als een wervelwind in ons leven gekomen. Welke testen er allemaal? Lees het in onze blog.

alcoholtest

Heb je jezelf weleens afgevraagd waar je een alcoholtester kunt bemachtigen en hoeveel zo'n test kost? Of ben je nieuwsgierig naar welke alcoholtester de meest betrouwbare resultaten oplevert en welke optie het beste bij jou past? Lees het hier

hulpmiddelen-voor-auto

Wist je dat er ook een breed scala aan hulpmiddelen beschikbaar is om ons te ondersteunen tijdens autoritten? We geven hier een overzicht.

hulpmiddelen slechtzienden

Viper Medical biedt een groot aantal hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking.

EHBO-koffer

Of het nu thuis, op het werk, tijdens het sporten of onderweg is, een goed uitgeruste EHBO koffer is een onmisbaar hulpmiddel. Maar hoe kies ik de juiste EHBO koffer eigenlijk uit?

Alcoholtest

Er zijn heel veel verschillende soorten alcoholtesten. In sommige landen is het zelfs verplicht om een alcoholtester in de auto te hebben. Het ene model is compacter dan de ander. Ook heb je digitale- en wegwerp varianten.

Bedplassen

De Rodger plaswekker is een eenvoudig en vriendelijk hulpmiddel bij het oplossen van bedplassen. De plaswekker geeft een signaal af wanneer er druppeltjes in het broekje komen.

Luchtbehandeling_(1)

Wanneer de lucht in huis niet voldoende wordt ververst kunnen er gezondheidsklachten ontstaan. Ook kunnen er vochtproblemen in de woning ontstaan. Door de lucht te behandelen, zorg je voor een prettig binnenklimaat.

Wie is viper medical

Leer ons beter kennen in deze blog!