ViperMedical Blog & Nieuws

Filter
alcoholtest

Heb je jezelf weleens afgevraagd waar je een alcoholtester kunt bemachtigen en hoeveel zo'n test kost? Of ben je nieuwsgierig naar welke alcoholtester de meest betrouwbare resultaten oplevert en welke optie het beste bij jou past? Lees het hier

hulpmiddelen slechtzienden

Viper Medical biedt een groot aantal hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking.

EHBO-koffer

Of het nu thuis, op het werk, tijdens het sporten of onderweg is, een goed uitgeruste EHBO koffer is een onmisbaar hulpmiddel. Maar hoe kies ik de juiste EHBO koffer eigenlijk uit?

Bedplassen

De Rodger plaswekker is een eenvoudig en vriendelijk hulpmiddel bij het oplossen van bedplassen. De plaswekker geeft een signaal af wanneer er druppeltjes in het broekje komen.

Wie is viper medical

Leer ons beter kennen in deze blog!

Alcoholtest

Er zijn heel veel verschillende soorten alcoholtesten. In sommige landen is het zelfs verplicht om een alcoholtester in de auto te hebben. Het ene model is compacter dan de ander. Ook heb je digitale- en wegwerp varianten.

Luchtbehandeling_(1)

Wanneer de lucht in huis niet voldoende wordt ververst kunnen er gezondheidsklachten ontstaan. Ook kunnen er vochtproblemen in de woning ontstaan. Door de lucht te behandelen, zorg je voor een prettig binnenklimaat.