Alcoholtesters, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

De alcoholtesters meten de hoeveelheid alcohol via een ademanalyse. Deze betrouwbare meting, welke Viper Medical aanbiedt als blaasapparaat en/of wegwerp alcoholtest.


Alcoholtester voor thuisgebruik

Viper Medical levert in haar webshop professionele en persoonlijke alcoholtesters voor een betrouwbare meting. De persoonlijke alcoholtesters zijn semi-professioneel en beschikken over een zelfdiagnose functie. De persoonlijke alcoholtester is goedkoop, handig, eenvoudig en nauwkeurig in gebruik. Tevens geschikt voor bedrijfsmatig gebruik, scholen en klinieken.


Professionele alcoholtester

Ben je op zoek naar een professionele alcoholtester, welke geschikt is voor alcoholmetingen in discotheken, politie, douane of andere overheidsinstellingen. Kies dan voor de professionele alcoholtester. Deze testen bieden een betrouwbare meting die aan de hoogste eisen voldoet. Viper Medical levert ook een professioneel wandmodel alcoholtester met muntinworp.


Betrouwbare alcoholtesten koop je gemakkelijk via Viper Medical, geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. Naast alcoholtesters beschikken wij ook over een groot aanbod drugstesten & kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Nitril handschoenen.

Alcoholtest kopen?
Alcoholtester kopen?