Wake Up Light kopen?

Viper Medical biedt diverse soorten en merken Wake Up Lights. Met onze lichtwekkers is het wakker worden in de ochtend een stuk simpeler. Er zijn verschillende mogelijkheden betreffende het instellen van geluiden, kleuren en snoozefuncties met de Wake Up Light.


Hoe werkt een Wake Up Light?

Een wake up light, ook wel lichtwekker genoemd, zorgt ervoor dat de opgaande zon wordt gesimuleerd. Hierdoor wordt men op een natuurlijke manier wakker en dit draagt bij aan het energieniveau voor de rest van de dag. Een wake up light laat je actiever en fitter wakker worden en de meeste varianten maken gebruik van een combinatie van licht en geluid.


Als de simulatie van de zon begint, zal dit naarmate de tijd versterkt, feller worden. Daarnaast worden de geluiden ook harder tot het moment dat er daadwerkelijk wordt opgestaan. Naast voorgeprogrammeerde geluid beschikt een wake up light ook vaak over een radio functie of een ingang voor het afspelen van eigen muziek.


Dit zijn de verschillen tussen de Wake Up Lights

Een lichtwekker is uiteraard voorzien van een dimlicht. Deze wordt steeds feller naarmate de tijd verstrekt. Naast natuurlijke, geprogrammeerde wekgeluiden, hebben veel varianten ook een radio FM optie om wakker te worden met een radiostation naar keuze. Ook zijn de meeste lichtwekkers zijn in diverse kleuren beschikbaar en hebben een leesfunctie. Dit houdt in dat de lamp is voorzien van een reguliere leeslamp met een constant licht.


Wij hebben in ons assortiment ook onder meer infraroodlampen en producten voor een goede luchtbehandeling. U kunt ook altijd contact met ons opnemen, wanneer u nog vragen heeft.

Wake Up Light bestellen?