De draadloze plaswekker Rodger is eenvoudig in het gebruik, kindvriendelijk en helpt bij het oplossen van bedplassen. Zo levert Viper Medical 2 verschillende draadloze modellen, namelijk de Rodger losse plaswekker en het Clippo Dagalarm.

De losse Rodger plaswekker moet gecombineerd worden met de plasbroekjes of is als set verkrijgbaar. Het Clippo Dagalarm kan op ieder broekje draadloos worden bevestigd. Het verschil tussen de 2 is dat de losse plaswekker een veel gevoeligere sensor heeft. Het Clippo Dagalarm is daarentegen ideaal om overdag te gebruiken.


Onze plaswekkers in het kort:


  • De losse plaswekker van Rodger is ook in een set verkrijgbaar met 2 broekjes;
  • Zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar;
  • Hulpmiddel tegen bedplassen;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Draadloos.


Zindelijkheidstraining met de plaswekker

Als jouw kind nog niet zindelijk is in de nacht kun je de plaswekker gaan gebruiken. De meeste kinderen worden nachtzindelijk tussen de 4 en 7 jaar. Mocht het zindelijk worden niet lukken, dan kun je er voor kiezen om een plaswekker te gaan gebruiken. Ook kan de huisarts de training adviseren als jouw kind nog niet zindelijk is gedurende de nacht.


Plaswekker broekjes

Het is belangrijk dat een kind open staat voor de zindelijkheidstraining. In de onderbroekjes zitten onherkenbare draadjes. Hieraan wordt de bijgeleverde sensor gekoppeld. Bij het gebruik van een Rodger plaswekker draadloos gaat er een signaal af, wanneer jouw kind een paar druppeltjes plast. Dit signaal traint jouw kind een volle blaas te herkennen.


Matrasbeschermers bij Viper Medical

Viper Medical heeft ook een waterdichte matrasbeschermer in het assortiment. Op zoek naar andere mogelijkheden naast de plaswekker? Bekijk dan ook eens onze toiletstoelen.

Plaswekker kopen?
Plaswekker online kopen?