Viper Medical levert kwalitatief douche meubilair van Atlantis, Etac Clean en Able2. Het assortiment bestaat uit: douchekrukjes, douchestoelen, badstoelen, badhulpen en antislip douchematten.

Douchekruk

De douchekrukken van Viper Medical zijn te bestellen in de webshop en zijn meestal op voorraad. Viper Medical verkoopt de douchekruk van Medisana en de douchekruk van Vermeiren. Deze douchekrukken zijn zeer betrouwbaar en speciaal gemaakt voor onder de douche. De meeste douchekrukken zijn in hoogte verstelbaar en alle douchekrukken zijn voorzien van antislip protectie. Een betrouwbare douchekruk die een leven meegaat.

Badstoel

De badstoelen van Viper Medical zijn in hoogte verstelbaar. De badstoel is een handig product voor onder de douche of in bad. een stukje zekerheid, de badstoel geeft ondersteuning en comfort.

Badhulp

De badhulp van Vermeiren is handig in gebruik omdat deze ook echt zijn ontwikkeld als alledaagse hulpmiddelen. Daarnaast zijn ze makkelijk te monteren en deze handgrepen of badhulpen gaan jaren mee.

Behalve mobiliteitsoplossingen voor in de badkamer heeft Viper Medical ook een breed assortiment voor in de kamer of buiten. Bekijk het rollator of toiletstoel overzicht.