Ribband bestellen?

Een ribband is speciaal ontworpen brace om ondersteuning te bieden aan de ribben en het ribbenkastgebied. Ze worden vaak gebruikt bij verschillende aandoeningen en letsels, waaronder ribletsel, verstuikingen, breuken en andere ribgerelateerde blessures. Door het dragen van een ribbandage kun je pijn verminderen, stabiliteit bieden en de genezing bevorderen.

Kwaliteit ribbanden

Bij Viper Medical bieden we verschillende ribbanden aan van hoogwaardige merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze ribbanden zijn gemaakt van comfortabele, ademende materialen die zorgen voor een goede pasvorm en langdurig comfort. Ze zijn verstelbaar, waardoor je de mate van compressie en ondersteuning kan aanpassen aan je individuele behoeften.

Ribband voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een ribband voor ondersteuning tijdens het herstelproces of voor preventieve maatregelen tijdens sportactiviteiten, wij hebben de juiste oplossing voor je. Onze ribbanden bieden niet alleen stabiliteit en bescherming, maar ze helpen ook bij het verminderen van pijn en het bevorderen van een sneller herstel.

Symptomen

Symptomen van letsel bij de ribben kunnen variëren, maar veelvoorkomende klachten zijn:

  • Pijn bij ademhalen, hoesten of niezen
  • Gevoeligheid en zwelling rond het ribgebied

Onze ribbanden zijn speciaal ontworpen om deze symptomen te verlichten en de belasting op de ribben te verminderen, zodat je comfortabeler kunt ademen en bewegen.

Ribband kopen

Vertrouw op Viper Medical voor hoogwaardige ribbanden, deskundig advies en uitstekende service. Neem gerust contact met ons op voor vragen, advies of meer informatie. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.  Bekijk ook onze top 3 ribbanden.

Liever je ribben intapen in plaats van een bandage dragen? Dat kan met onze Sissel Kinesiologie tape.