Om na een ongeval thuis of op het werk snel te kunnen handelen, is een EHBO-koffer binnen handbereik essentieel. Met de hulpmiddelen die je in de koffer vindt, kan je het slachtoffer snel helpen en erger voorkomen. 

In ons assortiment vind je complete EHBO-koffers die zowel thuis als op bedrijf te gebruiken zijn en waarmee je blijvende schade na een ongeluk kan beperken.

EHBO-koffer voor dagelijks gebruik

We verkopen diverse EHBO-koffers die nodig zijn om schade na een ongeval te minimaliseren. Met een complete inhoud kan je het slachtoffer zo goed mogelijk helpen het letsel te behandelen. We hebben speciale verbanddozen van Sanaplast in diverse uitvoeringen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik: 

  • EHBO-dozen voor op vakantie;
  • Voor in de auto;
  • Voor thuis;
  • Speciaal voor kinderen,

Daarnaast vind je in ons assortiment Sanaplast navullingen waarmee je de verbanddoos na gebruik aanvult. En zoek je andere middelen om de EHBO-koffer mee te vullen, bekijk dan ook onze desinfectiemiddelen en wondverzorgingssets

BHV-koffer voor bedrijven 

Net als thuis zit een ongeluk binnen het bedrijfsleven in een klein hoekje. Ook voor op bedrijf leveren we om die reden hulpmiddelen voor na ongevallen, zodat je op het werk optimaal voorbereid bent op iedere situatie. Een EHBO-koffer is volgens de Arbowet verplicht bij bedrijven. Deze moet goed in het zicht zijn. Naast de standaard EHBO-koffer vind je bij ons de BHV-koffer die speciaal is afgestemd op diverse bedrijfstakken. Een aantal varianten hiervan zijn: 

  • Algemene bedrijfsverbanddoos;
  • Bedrijfsverbanddoos voedingsindustrie;
  • Bedrijfsverbanddoos bouw;
  • Vrachtwagenverbanddoos.

EHBO-koffer kopen bij Viper Medical 

Viper Medical heeft een ruim assortiment EHBO-koffers, waarmee je je voorbereidt op ieder voorval. Bestel een van onze verbanddozen die nodig is om verdere schade te voorkomen. Bekijk daarnaast ook onze producten waarmee je de inhoud van de EHBO-doos compleet maakt, zodat je bij iedere situatie optimaal kan handelen. Heb je een specifieke vraag over onze EHBO-koffers of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.
EHBO koffer kopen?
EHBO doos kopen?