Producten van Habru
Habru Medische Techniek is een volledig Nederlands bedrijf dat sinds 1975 gespecialiseerd is in het maken van onderzoeksbanken. Habru streeft naar perfectie en biedt een compleet assortiment onderzoeksbanken. Er is keuze uit veel verschillende modellen en op basis van uw wensen, kunt u de juiste onderzoeksbank samenstellen. De onderzoeksbanken van Habru worden voornamelijk gebruikt in schoonheidssalons, huisartsen- en fysiotherapie praktijken.
Filter
Gynaecologische Kniesteunen Voor Habru Onderzoeksbanken
Deze Gynaecologische kniesteunen zijn geschikt voor de volgende Habru onderzoeksbanken: Habru Mini-Multo MMS standaard onderzoeksbank Habru MME-2D onderzoeksbank Habru MME-ZL onderzoeksbank Habru MMEN Onderzoeksbank Habru MMEL-V Onderzoeksbank

Vóór 16.00 uur besteld, vandaag verzonden

€ 155,79 € 128,75 excl. BTW
Habru Mini-Multo Budget Onderzoeksbank
Habru Mini-Multo Budget onderzoeksbank. Voorzien van tweedelig ligvlak; Standaard geleverd met papierrolhouder; Uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen; Verkrijgbaar in zowel Silvertex en Valencia kwaliteit. Let op: de bank wordt standaard geleverd in de kleur Alpina zwart. De Silvertex of Valencia uitvoering heeft een meerprijs van €52,00 excl. BTW.

Beschikbaar in 14 dagen, bestel nu alvast

€ 570,45 € 471,45 excl. BTW
Habru Mini-Multo Mms Standaard Onderzoeksbank
Habru Mini-Multo MMS standaard onderzoeksbank. Voorzien van inklapbaar voetendeel voor o.a. kniesteunhouders; Standaard geleverd met papierrolhouder; Verkrijgbaar in Silvertex en Valancia materiaal; Hoogwaardige materialen en afwerking.

Beschikbaar in 14 dagen, bestel nu alvast

€ 951,60 € 786,45 excl. BTW
Habru MME-2D Onderzoeksbank Met Centrale Geremde Wiel En Lange Rug (Gasveer)
Habru Mini Multo- 2D Onderzoeksbank met wielen en lange rug. Het rug gedeelte wordt traploos versteld doormiddel van een gasveer. Wordt standaard geleverd met elektrische handbediening; Voorzien van papierrolhouder; Voorzien van stabiele gasveer; Tot 300kg belastbaar; Centraal geremde wielen; Hoofd ondersteunende rugleuning; Hoogwaardige kwaliteit en keuze uit Silvertex en Valencia bekleding.

Beschikbaar in 14 dagen, bestel nu alvast

€ 1.764,72 € 1.458,45 excl. BTW
Habru MME-ZL Onderzoeksbank Met Centraal Geremde Wielen En Korte Rug (Electrisch)
Habru MME-ZL onderzoeksbank met wielen en korte rug. Elektrische onderzoeksbank; Standaard voorzien van papierrolhouder; Voorzien van handbediening; Bijna volledig naar wens aan te passen.

Beschikbaar in 14 dagen, bestel nu alvast

€ 1.968,00 € 1.626,45 excl. BTW
Habru MMEL-V Onderzoeksbank Met Centraal Geremde Wielen En Korte Rug (Elektrisch) Incl. Voetenlade
Habru MMEL-V Onderzoeksbank met centraal geremde wielen en korte rug (elektrisch) incl. voetenlade

Beschikbaar in 14 dagen, bestel nu alvast

€ 2.603,25 € 2.151,45 excl. BTW
Habru MMEN Onderzoeksbank Met Centraal Geremde Wielen En Korte Rug (Elektrisch)
Habru MMEN Onderzoeksbank met wielen en korte rug. Standaard geleverd met papierrolhouder; Voorzien van inklapbare voetenhouders voor gynaecologisch onderzoek; Verkrijgbaar in met een kort en lang ruggedeelte; Robuuste kwaliteit en keuze uit vele kleuren.

Beschikbaar in 14 dagen, bestel nu alvast

€ 2.107,76 € 1.741,95 excl. BTW