Voetbrace kopen?

Ontdek onze uitgebreide assortiment voetbraces en nachtspalken, ontworpen om comfort, stabiliteit en herstel te bieden aan mensen met voetgerelateerde blessures. Of je nu last hebt van:

  •  Verstuikingen
  • Hielspoor
  • Platvoeten
  • Plantaire fasciitis of
  • Of andere voetproblemen

Onze
voetbandages zijn speciaal ontwikkeld om je te helpen bij het herwinnen van mobiliteit en het verlichten van pijn.

Snel herstel bij blessures

Ervaar verlichting en ondersteuning tijdens je herstel met een voetbrace. In sporten zoals hockey, voetbal, volleybal en basketbal wordt je enkel vaak zwaar belast, wat blessures tot gevolg kan hebben. Met een voetbrace kun je klachten verminderen en je voet en enkelgewricht ondersteunen. Bovendien kun je een voetbrace preventief dragen om blessures te voorkomen en de kans op terugkerende oude voetblessures te verkleinen.

Kwaliteit voetbraces

Bij Viper Medical vindt je de hoogwaardige voetbraces van bekende merken zoals GM Medical, Thuasne, Orliman en Donjoy. Ons zorgvuldige en deskundige selectieproces garandeert dat jij voetbraces ontvangt die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, en daardoor optimale ondersteuning bieden. Je kunt vertrouwen op de uitstekende werking van onze voetbraces.

Voetbrace kopen bij Viper Medical

Bij Viper Medical staan onze medewerkers altijd klaar om je te ondersteunen en leggen we de nadruk op kwaliteit en service. Via ons contactformulier of telefoonnummer kun je direct in contact komen met een van onze medewerkers, die je graag adviseren bij de aanschaf of bestelling van een voetbrace. Onze helpdesk staat altijd voor je klaar!  Bekijk ook onze top 3 voetbraces.