Het toedienen van een bepaalde dosering medicatie of vocht kan eenvoudig gedaan worden via het infuus. Verpleegkundigen in het ziekenhuis en in de thuiszorg maken veelvuldig gebruik van dit instrument waarmee je zonder problemen de juiste dosering geeft. En de infuuspaal maakt het vervolgens gemakkelijk voor de patiënt om bijvoorbeeld mobiel te blijven terwijl het infuus is ingebracht.

Ontdek ons assortiment met infuuspalen van hoge kwaliteit waarmee je jouw patiënten kunt helpen. Zowel in het ziekenhuis als in hun vertrouwde omgeving thuis is de infuuspaal een onmisbare oplossing.

Functioneel en onmisbaar

Bij het toedienen van voeding, medicatie of vocht via het infuus is een infuuspaal onmisbaar. De infuuszak hang je veilig op aan de paal die daarvoor is ontworpen. Doordat de haken op de juiste hoogte zijn afgesteld en de zak daardoor hoog hangt, stroomt het vocht probleemloos door de aangesloten slang. Vervolgens dient de infuuspaal zijn doel doordat die het infuus op zijn plek houdt terwijl de medicatie of voeding toegediend wordt. De patiënt heeft meer vrijheid om zich te verplaatsen en jij kan als verzorger gemakkelijk bij het infuus.


Diverse uitvoeringen van de infuuspaal

In ons assortiment vind je infuuspalen van diverse hoogwaardige merken als Provita. Ze kenmerken zich door de hoge mate van kwaliteit, veiligheid en mobiliteit. Hoge waarden die essentieel zijn binnen de zorg voor je patiënten. Bekijk de diverse uitvoeringen van de infuuspaal in ons assortiment:

  • Normal care
  • Intensive care
  • Intensive care ISP
  • Elektrisch
  • Naadloos gelast
  • Opvouwbaar
  • Provita verpleegafdeling
  • Pediatrisch
Behalve infuuspalen bevat ons assortiment nog andere medische instrumenten die nodig zijn bij de behandeling en verzorging van patiënten. Denk aan onder andere behandeltafels en hoog-laag bedden.

Infuuspaal kopen bij Viper Medical

Met de infuuspaal maak je het jezelf en je patiënt stukken gemakkelijker. Jij kan de voeding of medicatie zonder problemen toedienen en de patiënt behoudt zijn vrijheid om zich te bewegen. Kies uit een van onze hoogwaardige infuuspalen en plaats je bestelling. Voor vragen over dit of een van onze andere medische producten kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Infuuspaal kopen?
Infuuspaal online kopen?