Een kniebrace als ondersteuning

Ben je op zoek naar ondersteuning voor jouw knie ter preventie of als revalidatie middel? Bij Viper Medical vind je diverse soorten kniebraces. Onze kniebraces zijn er verschillende varianten:

  • Elastische kniebrace
  • Knieschijf brace
  • Post-op kniebrace

Onder elk van deze categorieën vind je weer verschillende soorten braces voor het stabiliseren en beschermen van jouw knie.

De mogelijkheden van een kniebrace

Een kniebrace is ter ondersteuning en voor preventie van blessures en bij blessures van de knie. Je beschermt de gehele knie en ondersteund de knie door extra compressie. Vele knie braces van Viper Medical zijn geschikt voor zowel de linker- als de rechterknie.

Kniebandage

De kniebandage is specifiek bedoeld voor ondersteuning aan het bandweefsel (ligament). Wanneer je pijn hebt in het bandweefsel of last van meniscus bieden deze braces de juiste ondersteuning

Artrose kniebandage

De artrose band is een kniebrace gemaakt voor mensen met artrose. Osteoartrose is een chronische gewrichtsaandoening die langzaam erger wordt. Door middel van het kopen van de juiste kniebrace wordt de druk gelijkmatig verspreidt over de knie en zo de aangetaste delen ontzien.

Knieschijf brace

De knieschijf brace verlicht pijn aan de knie en ondersteund de knieschijf. Wanneer je last hebt van een knieschijf, welke de neiging heeft om uit de kom te schieten. Ook als je blessuregevoelig bent, is de knieschijf brace een uitstekende ondersteuning. Zowel ter preventie van blessures als bij blessures aan de knieschijf.

Postoperatieve kniebrace

Wanneer je een knieoperatie bent ondergaan, start er een revalidatieproces. De postoperatieve braces met scharnier zijn de ondersteunen en beschermen jouw knie en knieschijf. Het aanpassen van de lengte van de brace is eenvoudig, wat de pasvorm en het comfort verhoogd.

Elk soort kniebrace is ontworpen in een uitstekende pasvorm en met het oog op ondersteuning. Je kunt de kniebrace kopen in diverse maten zodat je een brace hebt die het best op jouw knie en been aansluit.

Advies over braces?

Aanvullende vragen? Je kunt eenvoudig jouw vragen stellen of een kniebrace kopen via de webshop van Viper Medical! Naast braces voor jouw knie heeft Viper Medical ook een breed aanbod andere soorten braces. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod enkelbraces. Wil je verder nog meer weten over onze top 5 kniebraces?

Kniebrace kopen?
Knie brace kopen?