Polsbrace voor ontlasten pols en pezen

Pas wanneer je last heeft van een polsblessure valt het op hoeveel je jouw pols eigenlijk beweegt. De meeste polsblessures hebben te maken met overbelasting of sportblessures. De herhaaldelijke bewegingen, tijdens het sporten of werken, kunnen ervoor zorgen dat er kleine scheurtjes ontstaan in uw pezen. Met een polsbrace van Viper Medical kun je eenvoudig jouw pols en pezen ontlasten en voorzien van de nodige rust.

Brace voor de pols kopen voor jouw situatie

Viper Medical heeft verschillende polsbraces op voorraad om u snel verlichting tegen de pijn te bieden. In ons assortiment vind je 3 soorten braces voor de pols, namelijk:

  • Polsspalk
  • Polsbrace
  • Polsbandage

Het verschil tussen deze braces zit voornamelijk in de manier van fixeren en beschermen. De mate van beschermen en fixeren is afhankelijk van jouw klachten. Heb je last van een lichte overbelasting of een sportblessure? Kies dan voor een Polsbandage van DonJoy. Met deze bandage geef je jouw pols voldoende ondersteuning zonder de hand te fixeren. Het eenvoudige ontwerp van deze pols brace maakt de pasvorm zeer comfortabel.

Fixerende polsbrace kopen

Heb je behoefte aan het fixeren van de pols? Kies dan voor de anatomisch gevormde polsbrace van Viper Medical. Deze polsbrace is vervaardigd uit duurzame materialen. Waarbij het ontwerp is afgestemd op extra comfort, uitstekende fixatie en bescherming van de pols.

Wanneer je last hebt van Artrose, Pols instabiliteit, Carpaal tunnel syndroom, slijtage klachten of ernstige overbelasting, kies dan voor de DonJoy RespiForm polsbrace. De polsbrace is beschikbaar in verschillende maten. Voor het kiezen van de juiste maat, meet je eenvoudig jouw pols op net voorbij de knokkel.

Polsspalk

Heb je vaak last van een pijnlijke pols? Kies dan voor Orliman Manutec polsspalk. Deze spalk zal jouw hand in een iets achterover gebogen stand stabiliseren waardoor pijn verlicht wordt. Daarnaast biedt de spalk veel ondersteuning en biedt de kunstleren voering veel bescherming.

Polsbrace online kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Viper Medical! Behalve braces voor jouw pols heeft Viper Medical een breed aanbod andere braces. Bekijk eens het duimbrace of elleboogbrace overzicht. Zie ook onze top 3 pols-duimbraces en onze top 5 polsbraces.

Brace pols kopen?
Polsbrace kopen?