Diagnostische Instrumenten

Viper Medical biedt een groot assortiment diagnostiek instrumenten voor professioneel gebruik. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar van de merken: Heine (Duitsland) en Welch Allyn (U.S.A.), Littmann, Seca, Contec en Beurer. Deze merken voeren een groot aantal producten, zoals:

 

Uitleg diagnostische instrumenten bij Viper Medical

Met cardio apparatuur kun je hartfilmpjes maken, bloeddruk meten en de longfunctie bekijken. Een dermatoscoop wordt gebruikt voor het bestuderen van de huis. Bij een zwangerschap kan door middel van een Fetal Doppler naar het hartje van een kindje geluisterd worden. Een tongspatel wordt veel gebruikt bij tandartsen en dokterspraktijken. De tongspatels van Heine en Welch Allyn zijn daarnaast ook voorzien van verlichting. Een laryngoscoop wordt gebruikt om een beeld te krijgen van de stemplooien en stemspleet. De longfunctie kan worden bepaald door een meter. De meter geeft aan hoeveel lucht er wordt uitgeblazen. Door een monofilament kan de gevoeligheid van de voeten worden bepaald. Een ophthalmoscoop wordt ook wel een oogspiegel genoemd. Dit is een hulpmiddel waarmee men het retina (netvlies) kan onderzoeken. Otoscopie is een onderzoeksmethode om de gehoorgang en het trommelvlies te bekijken. Proctoscopen zijn speciaal ontwikkeld om verschillende organen aan de binnenkant van het lichaam te onderzoeken. Een reflexhamer kan worden gebruikt om de spierreflexen kenbaar te maken. Retinoscopie is een techniek om een objectieve meting van de ogen van een patiënt te verkrijgen en dan in het bijzonder het exact opmeten van de refractieve fout. Met een saturatiemeter kan het zuurstofgehalte in het bloed worden gemeten. Meetlatten zijn te gebruiken voor het opmeten van personen en objecten. Een stemvork wordt vaak gebruikt om diabetes te diagnosticeren. Een stethoscoop wordt gebuikt om geluiden uit het lichaam te detecteren.

Viper Medical heeft het breedste assortiment diagnostische instrumenten en kan je helpen met iedere vraag. Bestel daarom vandaag nog online bij Viper Medical!

Diagnostische Instrumenten
Bestel vandaag nog online diagnostische instrumenten bij Viper Medical