Een goede bloeddruk geeft je een indicatie over de gezondheid van je lichaam. Het bloed dat door je hele lichaam stroomt zorgt ervoor dat je organen en lichaamsdelen voldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Essentieel dus dat dit adequaat gebeurt.


Om de bloeddruk bij jezelf of je patiënten in de gaten te houden, gebruik je een betrouwbare bloeddrukmeter. De Omron M6 Comfort voldoet daaraan en geeft de bloeddrukwaarden nauwkeurig en correct door. Meer over deze bloeddrukmeter vind je hier. Bekijk overigens ook onze andere meetapparatuur waaronder de saturatiemeter en de glucosemeter waarmee je de lichamelijke conditie checkt.

Het belang van een goede bloeddrukmeter

Heb je een slechte fysieke conditie als gevolg van overgewicht, langdurige stress of overmatig alcoholgebruik? Dergelijke oorzaken hebben een groot gevolg op de bloeddruk die bij verhoging het risico op hart- en vaatziekten en orgaanaandoeningen vergroot. Zeker als je aan de buitenkant niet ziet hoe je gezondheid van binnen is, is een te hoge bloeddruk erg venijnig en riskant.

Met de Omron M6 Comfort heb je de mogelijkheid je bloeddruk te meten. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en geeft accurate waarden van de bloeddruk. Niet alleen Omron is een vooraanstaand merk onder de bloeddrukmeters. Bekijk ook de andere merken die we vertegenwoordigen in ons assortiment. 

Omron M6 Comfort als beste getest 

Omdat de gezondheid van onze klanten op de eerste plaats komt, verkopen we alleen producten van de beste kwaliteit. De Omron M6 heeft veelvuldig medische tests doorstaan die bevestigen dat deze bloeddrukmeter echt werkt en correcte uitslagen geeft. Resultaat is dat het product door de Consumentenbond als Beste uit de test is gekomen. We hechten er grote waarde aan dat uit de tests is gebleken hoe betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en accuraat de Omron M6 Comfort is. Dat betekent dat jij er tijdens het meten van de bloeddruk van uit kunt gaan dat de waarden correct zijn. Essentieel bij te achterhalen of de bloeddruk niet te hoog is en hoe de lichamelijke gezondheid eraan toe is. 

Omron M6 Comfort bij Viper Medical

Ontdek de voordelen van de Omron M6 Comfort voor het meten van de bloeddruk bij jezelf. Gemakkelijk in gebruik en altijd met een betrouwbare uitslag. Bestel de bloeddrukmeter online of neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en persoonlijk advies.
Omron M6 Comfort bloeddrukmeter
Omron M6 Comfort bestellen?