Daglichtlamp bestellen?

Het tekort aan (dag)licht heeft op sommige mensen een zwaarder effect dan op anderen. Gebrek aan daglicht in de donkere najaar wintermaanden wordt gecompenseerd met een daglichtlamp.


Wat doet een daglichtlamp?

Als het najaar aan begint te breken, wordt het ‘s ochtends later licht en ’s avonds sneller donker. Door middel van daglichttherapie wordt het gebrek aan daglicht in het donkere najaar gecompenseerd. Een daglichtlamp straalt een bijzonder helder licht uit, waardoor uw hersenen een sein krijgen om een hormoon aan te maken, waar u dynamischer en vitaler van wordt. De lichttherapielamp geeft een natuurlijk licht af, waardoor de winterdepressie minder wordt en u meer energie krijgt. Uw energie is door middel van een daglichtlamp meer in balans. Bovendien is een daglichtlamp te gebruiken voor een well-being gevoel in de wintermaanden.


Behoefte aan meer daglicht met onze daglichtlamp?

Hoe komt u erachter dat u behoefte heeft aan een daglichtlamp? Een daglichtlamp is geschikt voor iedereen die last heeft van lichttekort in de wintermaanden of het najaar. Daarnaast kan een daglichtlamp stemmingswisselingen, neerslachtigheid en futloosheid verbeteren. Ook kunt u meer energie krijgen van een daglichtlamp, omdat het erg natuurlijk licht is. Het licht is bijzonder fel en wordt gelijkmatig verdeeld over de ruimte waarin de daglichtlamp zich bevindt. Bovendien kunnen vermoeidheids- en somberheidsklachten afnemen door een daglichtlamp aan te schaffen.


Medisana daglichtlamp kopen?

Viper Medical biedt verschillende daglichtlampen die gebruikt kunnen worden voor lichttherapie tegen winterdepressies en andere vermoeidheidsklachten. Zo kunt u het gebrek aan licht in de winter compenseren wat er voor zorgt dat u zich fitter en opgewekter voelt. Viper Medical biedt voornamelijk daglichtlampen aan van het merk Medisana. Omdat dit een compacte en lichte daglichtlamp is, is deze ideaal voor op thuis, maar ook onderweg.


Viper Medical heeft hoogwaardige daglichtlampen van het merk Beurer. Daglichtlamp kopen? Bestel dan gemakkelijk en snel bij Viper Medical!  Behalve daglichtlampen voor lichttherapie heeft Viper Medical ook een breed assortiment andere producten tegen vermoeidheidsklachten. Zoals de Wake-Up Lights.

Daglichtlamp kopen?