Om preventief onderzoek te doen of een doeltreffende behandeling uit te voeren laat je je patiënt plaatsnemen op de daarvoor bestemde behandeltafel. Die is op de juiste hoogte afgesteld en helpt je bij de controle of behandeling van de patiënt. Voor onder andere huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten is de onderzoeksbank onmisbaar in de praktijk.


Zoek je een behandeltafel die voldoet aan alle kwalitatieve voorwaarden? Bij Viper Medical ben je daarvoor aan het juiste adres. Bekijk ons brede aanbod en bepaal welke uitvoering je nodig hebt.

Veelzijdig en praktisch in gebruik

Om je werk als behandelend arts of fysiotherapeut optimaal te kunnen doen, is het belangrijk je praktijk volledig in te richten. Diagnostische instrumenten, meetapparatuur en medisch meubilair moeten van hoge kwaliteit zijn. Hygiëne en veiligheid zijn voortdurend prioriteit en zorgen ervoor dat je de patiënt naar behoren kunt behandelen.

Bestel je hier de producten die je nodig hebt, dan ben je er zeker van dat ze voldoen aan de gestelde eisen voor een kwalitatief praktijk. Van behandeltafel tot stethoscoop, bij Viper Medical stel je de complete inrichting van jouw praktijk samen.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Wat voor type onderzoeksbank heb jij nodig om je patiënten goed te kunnen onderzoeken? Afhankelijk van het uitvoerend werk en de type behandelingen die je toepast, kies je voor een behandeltafel die jou optimaal van dienst is. Viper Medical heeft ook accessoires voor onderzoeksbanken, zoals onderzoekstafelpapier en gynaecologische kniesteunen in het assortiment. Bekijk daarnaast ook onze andere medische meubels waaronder onze onderzoekslampen en instrumentenwagens die nodig zijn bij de inrichting van je praktijk.

Je vindt hier verschillende uitvoeringen van de behandeltafel waaruit je kunt bepalen welke praktische oplossingen jij absoluut nodig hebt:

  • Elektrisch in hoogte verstelbaar
  • Verstelbaar hoofd- en voetsteun
  • Opvouwbaar en mee te nemen
  • Verrijdbaar

Behandeltafel kopen bij Viper Medical

Bepaal welke behandeltafel/onderzoeksbank jij nodig hebt in je praktijk en plaats je bestelling bij Viper Medical. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je een product van hoge kwaliteit in huis haalt. Heb je vragen over de onderzoeksbank of een van onze andere medische producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord met uitgebreide informatie en persoonlijk advies.

Onderzoeksbank kopen?
Behandeltafel kopen?