Baby & Kind

Viper Medical levert verschillende producten voor de zorg van baby’s en kinderen. Deze kindvriendelijke producten zijn speciaal voorzien van leuke motieven en zijn er voor de gezondheid, veiligheid en voeding van uw baby, peuter of kleuter.

Fetal Doppler

Met de Fetal Doppler is het mogelijk om naar het hartje van uw ongeboren baby te luisteren. Viper Medical levert verschillende soorten Fetal Dopplers van de merken Contec en Angelsounds. De Dopplers hebben allemaal verschillende functionaliteiten, zodat er altijd wel één is die precies dat gene doet wat u verwacht. Zo zijn er speciale Fetal Dopplers die:

  • het baby hartje kunnen beluisteren;
  • extra compact en gemakkelijk mee te nemen zijn:
  • digitaal de hartslag van de baby kunnen aflezen.

Bij aanschaf van een Angelsounds Doppler krijgt u een gratis fles Optisonic ultrasound gel voor ultrageluidtherapie en elektrodetherapie. De flessen bevatten 250 ml in water oplosbare, hypoallergene en niet vette contactgel.

Kolfapparaat

Een kolfapparaat is een instrument voor het afzuigen en opvangen van moedermelk. Wanneer je een hele dag op pad bent, is het soms lastig om borstvoeding te blijven geven. Met een kolfapparaat kunt u eenvoudig de moedermelk opvangen in een flesje en dit later aan uw baby geven. Viper Medical levert diverse kolfapparaten van het merk Beurer. Zo heeft Viper Medical:

  • Beurer BY15 Handkolf;
  • Beurer BY60 Elektrisch kolfapparaat.

Baby voeding en fleswarmers

Bij Viper Medical zijn fleswarmers te verkrijgen. Hierdoor wordt de maaltijd voor de baby gelijkmatig verwarmd. Het apparaat schakelt zichzelf uit, zodat je zeker weet dat de voeding niet te heet kan worden.

Naast fleswarmers heeft Viper Medical ook bewaarbakjes in het assortiment. Deze kunnen gemakkelijk op elkaar geklikt worden en zijn hierdoor gemakkelijk mee te nemen.

Verder heeft Viper Medical een magnetron sterilisator in het assortiment, om de bacteriën uit het eten te doden.

Plaswekker

Als uw kind nog niet zindelijk is in de nacht kunt u een plaswekker gaan gebruiken. Maar ook bij volwassenen komt het bedplassen voor. Daarom zijn er ook plasbroekjes voor volwassenen verkrijgbaar.

De Plaswekker van Rodger is eenvoudig in het gebruik, kindvriendelijk en helpt bij het oplossen van bedplassen. Zo levert Viper Medical twee verschillende draadloze plaswekkers, namelijk de Rodger losse plaswekker en het Clippo Dagalarm. De losse Rodger plaswekker moet gecombineerd worden met de plasbroekjes of is als set verkrijgbaar. Het Clippo Dagalarm kan op ieder broekje draadloos worden bevestigd. Het verschil tussen de twee is dat de losse plaswekker een veel gevoeligere sensor heeft. De Clippo Dagalarm is daarentegen ideaal om overdag te gebruiken.

Babyfoons

Viper Medical levert verschillende baby monitoren van het merk Beurer en
Alecto. Op deze manier kunt u uw kind nauwlettend in de gaten houden. Dit kan zowel met geluiden, als met beelden. Op deze manier heeft u ten allen tijde door wat er in de babykamer gebeurd.

Met een Baby Monitor houdt u uw baby of kind uitstekend in de gaten. Dit kan door middel van geluid, maar met sommige baby monitoren kunt u ook camerabeelden bekijken. Op deze manier kunt u ten alle tijden zien wat er gebeurd in de babykamer. Viper Medical heeft 2 soorten babyfoons:

  • Draadloze babymonitor op basis van geluid;
  • Draadloze babymonitor met camera en geluid.

Baby & Kleuter Weegschalen

De baby- en kleuterweegschalen van ADE, Beurer en Seca zijn onder andere te gebruiken in ziekenhuizen door verloskundigen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en er zijn verschillende modellen beschikbaar:

  • Hangmodellen;
  • Digitale weegschalen.

Kinder Braces

Viper Medical heeft braces die speciaal zijn gemaakt voor kinderen. De braces van het merk DonJoy en Orliman zijn van goede kwaliteit en versnellen de genezing. Vele kinderbraces zijn voorzien van een klittenbandsluiting waardoor de pasvorm kan worden aangepast en comfort wordt verhoogd. Daarnaast vergemakkelijkt een klittenbandsluiting het omsluiten van het gewricht. De kinder braces zijn beschikbaar in verschillende kindermaten, voor zowel de linker als de rechter arm, pols, been of knie. Vaak passen kinderen ook de kleinste maat (XS of S) braces voor volwassenen.

Kinder saturatiemeter

Het merk Contec heeft saturatiemeters, die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in het bloed van uw kind. De meter is geschikt voor kinderen tussen de 10kg en 40kg.

Beveiligingsset

Bij Viper Medical is een set verkrijgbaar om de veiligheid van uw kind te vergroten. Zo bestaat de set onder andere uit een stopcontactbeveiliger, kast- en ladenstopper. De stoppen worden geopend bij het indrukken van de lades. De beschermende hoekjes zijn zeer geschikt voor tafelhoekjes. De deurstoppers voorkomen beschadigingen aan de deur.

Nachtlampjes en kinderwekkers

Viper Medical heeft nachtlampjes in het assortiment om zo het kind op een vertrouwde manier in slaap te laten vallen. De lampjes zijn in een leuk dierlijk design.

De kinderwekker helpt een kind bij het begrijpen van tijdsbesef. Het is gemakkelijk in te stellen hoe laat het kind op mag staan. Een kind kan dit herkennen door het maantje of het zonnetje.