Huid- en handverzorging

Aandacht voor handhygiëne en huidbescherming is essentieel in vele branches, vooral in de gezondheidszorg. Viper Medical biedt een uitgebreid assortiment aan producten die gericht zijn op deze twee belangrijke onderwerpen.

 

Een van de productgroepen die op de pagina te vinden zijn, is handdesinfectie. Hierbij gaat het om producten die gericht zijn op het voorkomen van infecties en besmettingen door middel van het desinfecteren van de handen. Het is van groot belang om de handen regelmatig te desinfecteren, vooral in branches waar veel met patiënten wordt gewerkt. Op de pagina zijn verschillende soorten handdesinfectiemiddelen te vinden, variërend van vloeibare middelen tot handdesinfectiezuilen en -gel.

 

Huidverzorging en -bescherming

Voorkom huidirritaties en bescherm de huid. Een andere belangrijke productgroep op de pagina is huidverzorging en -bescherming. Hierbij gaat het om producten die gericht zijn op het voorkomen van huidirritaties en het beschermen van de huid. Vooral bij het werken met chemische stoffen, is het belangrijk om de huid goed te beschermen en irritaties te voorkomen. Op de pagina zijn producten te vinden zoals huidcrème, huidbeschermende handschoenen en lotions.

 

Viper Medical biedt een uitgebreid assortiment aan producten die gericht zijn op handhygiëne en huidbescherming. Of u nu werkt in de gezondheidszorg, de chemische industrie of op een andere manier met de huid en handen in aanraking komt, op deze pagina vind u de producten die nodig zijn om de hygiëne en veiligheid van de huid en handen te waarborgen.

Huid- en handenverzorging