Fitness producten

Viper Medical verkoopt diverse fitness producten van verschillende merken. Fitness kan zowel thuis als in sportscholen of fitnesscentra worden beoefend. Binnen het assortiment van Viper Medical vindt u producten die geschikt zijn ter ondersteuning van de algemene fitheid en de gezondheid, helpen bij het verbranden van vet en afvallen en gericht zijn op de bevordering van spiergroei en/of spierkracht. Daarnaast kunnen veel van onze producten worden gebruikt voor medische doeleinden, bijvoorbeeld ter voorkoming van lichamelijke klachten of ten behoeve van revalidatie.

Verschillende fitness producten en doelen

Voor het verbeteren van de spierkracht of het bevorderen van de spiergroei verkopen wij verschillende soorten dumbells, gewichten, kettlebells, medicijnballen, hand- en armtrainers en weerstandsbanden. Daarnaast  hebben we een groot aantal producten ter bevordering van de algemene fitheid en ter voorkoming van lichamelijke klachten, zoals schoudertrainers, fiets- en pedaaltrainers. Ook voor het verbeteren van de rompstabiliteit en de balans hebben wij de juiste producten. Zo verkopen wij fitnessballen, maar ook balanstrainers.

Meetapparaten fitness

Daarnaast kunt u diverse meetapparaten bestellen waarmee u inzicht kunt krijgen in de fysieke stand van het lichaam. Zo hebben wij producten die de knijp-, duw-, trek en tilkracht, de kracht in de rug, benen en borst meten. Ook verkopen wij huidplooimeters, zit- en trektoestellen, hamers, kroonwielen en stemvorken.