Schouderbrace stabiliseert het gewricht

Schouderklachten kunnen vele oorzaken hebben en zijn zeer vervelend. Het belemmert je in jouw dagelijks leven en liggen is vaak pijnlijk waardoor je slecht slaapt. De schouder is een zeer complex gewricht en tevens het meest bewegelijke gewricht dat een mens bezit. Daarnaast raakt het schoudergewicht snel overbelast en een schouderbrace is dan een goede oplossing. Een schouderbrace.

Mitella, de bekende armsling

Wellicht de meest bekende schouderbrace is de mitella, zoals de Mueller verstelbare mitella. Een mitella, ook wel armsling genoemd, biedt ondersteuning bij letsel aan de pols, de elleboog, de bovenarm of de schouder. Daarnaast is de mitella te gebruiken na een operatie of in combinatie met gips. Een mitella bestaat uit een comfortabel draagbandsysteem, gemaakt uit licht en huidvriendelijk materiaal en dit garandeert een optimaal draagcomfort.

De gewenste schouder ondersteuning

Ben je op zoek naar een comfortabele schouder mitella? Bekijk dan de DonJoy schouderbrace. Deze brace is zeer comfortabel en is voorzien van schuim om jouw huid te beschermen. Daarnaast beschikt deze schouderbrace over een extra fixatie band rond de middel.

Heb je veel pijn in de schouder? Dan kan een sling veel verlichting bieden. Een sling, geeft je een extra fixatie en voorkomt overbelasting. De sling van ViperMedical is gemaakt van een zachte badstof, bied je de juiste ondersteuning en ontlast de nek.

Houding verbeteren door een schouderbrace

Merk je de laatste tijd dat je last hebt van jouw rug, nek en schouders? Dan kan het zijn dat jouw houding is veranderd. Als jouw houding niet meer in balans is, zal je hier last van ondervinden en kunnen spieren vast gaan zitten. Dit levert veel spierpijn op, waardoor je jouw houding nog meer gaat aanpassen en er steeds meer pijn ontstaat. Met de Medical rechthouder, ondersteun je jouw rug en schouders waardoor je automatisch de juiste houding aanneemt.

Last van jouw nek, schouders of rug? Viper Medical heeft de ondersteunende oplossing voor je! Bekijk ook het rugbrace overzicht.

Schouderbrace kopen?
Schouder brace kopen?