Viper Medical levert verschillende sportzalf en accessoires van het merk Mueller waarmee u goed voorbereid kunt gaan sporten. Deze producten zijn van hoge kwaliteit. Het aanbod bestaat onder andere uit:

 

Mueller lubricating zalf

 

De Mueller lubricating zalf is een product dat helpt tegen wrijving met bijvoorbeeld beschermingsmaterialen. Deze zalf wordt gebruikt om de huid te beschermen tegen irritatie en wrijving, vooral bij het dragen van beschermende kleding of bij langdurige wrijving tussen de huid en andere oppervlakken.

 

De zalf bevat ingrediënten die de huid beschermen en hydrateren, zoals petrolatum en lanoline. Het kan worden gebruikt op elk deel van het lichaam waar wrijving optreedt, zoals de voeten, handen, oksels en lies. Het is belangrijk om de zalf royaal aan te brengen voordat de wrijving begint en regelmatig opnieuw aan te brengen indien nodig. Zo kan irritatie en blaarvorming worden voorkomen en kan het comfort en de prestaties verbeterd worden tijdens het sporten, werken of andere activiteiten.

 

Mueller heel & lace pads

 

Mueller heel & lace pads zijn dunne witte schuimkussentjes die worden gebruikt voor de bescherming van gevoelige plekken, zoals de hiel en de enkel. Deze pads zijn speciaal ontworpen om extra comfort en bescherming te bieden bij het dragen van schoenen met hoge hakken of andere schoenen die wrijving of druk op gevoelige plekken veroorzaken.

 

Al met al zijn Mueller heel & lace pads een handige en effectieve manier om extra bescherming en comfort te bieden bij het dragen van schoenen die ongemak of pijn veroorzaken.

 

Mueller massage lotion

 

De Mueller massage lotion is een vetvrije massagelotion die wordt gebruikt om spieren en gewrichten te masseren. Deze lotion wordt vaak gebruikt door fysiotherapeuten, sportmasseurs en andere professionals in de gezondheidszorg.

 

De massage lotion bevat ingrediënten die helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het ontspannen van de spieren, zoals menthol en kamfer. De lotion wordt snel geabsorbeerd en laat geen vettige resten achter op de huid, waardoor het gemakkelijk is om te gebruiken.

 

Mueller massage lotion is een handig hulpmiddel voor sporters, mensen met spierpijn en andere personen die baat hebben bij een massage. Het kan zowel voor professioneel gebruik als voor persoonlijk gebruik thuis worden gebruikt.

 

Mueller neuspluggen

 

Mueller neuspluggen worden gebruikt om bloedingen bij bloedneuzen en neusblessures te stoppen. Deze pluggen zijn ontworpen om comfortabel in de neus te passen en het bloeden te stelpen.

 

De neuspluggen zijn gemaakt van zacht, niet-klevend schuim dat gemakkelijk in de neusgaten kan worden geplaatst. Ze zijn ook voorzien van een touwtje dat kan worden gebruikt om de pluggen eenvoudig te verwijderen.