Buikbandage

Onze buikbraces zijn ontworpen om je te helpen bij het verkrijgen van een sterke kern, het verminderen van pijn en ongemak, en het bevorderen van een gezonde houding. Of je nu herstelt van een blessure, rugklachten hebt of gewoon extra ondersteuning nodig hebt, onze buikbandages bieden de oplossing die je zoekt.

Compressie voor ondersteuning

Onze buikbraces zorgen voor gerichte compressie op de buikspieren, waardoor ze worden ondersteund en gestabiliseerd. Dit helpt zwakte en spanning te verminderen, wat kan resulteren in een sneller herstel en een verbeterde functionaliteit van de buikspieren.

Pijnverlichting en comfort

Door de compressie en ondersteuning die een buikbrace biedt, kan het dragen ervan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak in de buik- en onderrugregio. De brace kan de druk op de spieren verlichten, waardoor je je comfortabeler kan bewegen en dagelijkse activiteiten gemakkelijker kunt uitvoeren.

Bevordering van een goede houding

Een buikbrace kan ook bijdragen aan het bevorderen van een goede houding van de rug. Door de buik en rug te ondersteunen, helpt de brace je om een correcte en rechte houding te behouden, wat kan bijdragen aan het verminderen van spanning en stress op de rugspieren.

Veelzijdigheid en aanpasbaarheid

Onze buikbraces zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en aanpasbaarheid. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan je lichaamsvorm en -maat, zodat je de juiste pasvorm en compressie kunt verkrijgen. Bovendien zijn ze discreet genoeg om onder uw kleding te dragen, zodat je ze kunt gebruiken tijdens je dagelijkse activiteiten zonder ongemak.

Buikbrace kopen bij Viper Medical

Kies voor de compressie, ondersteuning en pijnverlichting die een buikbrace kan bieden, en herwin de controle over je welzijn en comfort. Viper Medical heeft verschillende buikbanden, zoals:


Neem voor advies 
contact op met onze klantenservice.