Last van je rug of benen door een verkeerde zithouding? Of als gevolg van artrose of tussenwervelaandoeningen veelvuldig pijn in je gewrichten? Verlicht de pijn met een wigkussen. Het lichtgewicht kussen neem je overal mee naartoe en zorgt door het ergonomisch ontwerp voor aanzienlijk minder klachten. Ontdek hier waarom het wigkussen je kan helpen en bekijk daarnaast de andere kussens en rugsteunen die voor optimale ondersteuning en comfort zorgen.

Wat is een wigkussen?

Een wigkussen is een ergonomisch zitkussen dat ervoor zorgt dat je een juiste zithouding aanneemt. Het wigkussen is zo ontworpen dat je automatisch een actieve houding krijgt zonder onderuitgezakt te zitten en pijn in je rug te krijgen. Dit is mede te danken aan het hoogwaardig en duurzaam polyurethaanschuim dat voor stevigheid zorgt en aan de helling van 10 graden die je zithouding corrigeert.

Het wigkussen kan er bovendien aan bijdragen dat het bekken in de juiste positie wordt gekanteld. De vorm van het kussen helpt om drukpunten op het lichaam te verlichten door de druk te verdelen. Klachten in je onderrug en benen worden aanzienlijk minder. We hebben in ons assortiment wigkussens met en zonder uitsparing. Heb je veel last van je stuit, dan biedt het kussen met uitsparing aan de achterzijde enorme verlichting.

Een mobiele en comfortabele oplossing

Het stevig materiaal en ergonomisch ontwerp van het wigkussen zorgen ervoor dat je bij het zitten voldoende ondersteuning krijgt. Langdurige autoritten of uren achter de computer worden ineens aangenamer. Het mooie is bovendien dat het kussen los zit en dus overal mee naartoe kan. Zelfs tijdens een avond uiteten heb je het wigkussen in de aanslag.

Om de pijn in je onderrug en spieren te verlichten, vind je in ons assortiment diverse ergonomische producten van hoge kwaliteit. Over het ontwerp is goed nagedacht, dus je zult het verschil echt gaan merken. Bekijk naast de hoogwaardige kussens onder andere onze zadelkrukken waarmee je het zitcomfort automatisch verhoogt.

Wigkussens van Viper Medical

Altijd en overal comfortabel zitten? Verbeter je zithouding met een van onze wigkussens dat je overal mee naartoe neemt. De lichamelijke klachten nemen af en zitten wordt niet langer een oncomfortabele uitdaging. Kies voor de uitvoering die jouw voorkeur heeft of neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over dit of een van onze andere producten.

Wigkussens kopen?
Wigkussen online kopen