Elleboogbrace maakt bewegen weer aangenaam

Merk je de laatste tijd dat je pijn hebt aan jouw elleboog? Mogelijk is jouw elleboog overbelast of geïrriteerd is. Het kan zijn dat je last hebt van een golfarm of tennisarm. Deze verschijnselen worden met name waargenomen bij topsporters, maar ook op amateur niveau kan dit voorkomen. Met een elleboogbrace kun je dergelijke klachten verminderen en zo wordt sporten weer aangenaam. Viper Medical biedt een ruimte hoeveelheid elleboogbraces in diverse sterktes en vormen. Naast elleboogbraces heeft Viper Medical ook een ruim assortiment elleboogstraps en deze tenniselleboogbrace.

Tenniselleboogbrace en tenniselleboog bandage

Als je een ontsteking hebt aan de binnenkant van de elleboog, heb je misschien last van een golfarm of tennisarm. Met de DonJoy elleboogbrace kun je jouw elleboog ontzien. Deze elastische elleboogbrace ondersteunt jouw elleboog en arm. De elleboogbrace is op een anatomische manier en in meerdere richtingen van elastische stof geweven. Geschikt voor zowel de linker als de rechterarm.

Golfarm bandage

Heb je last van een elleboog blessure? Dan kan het zijn dat het littekenweefsel de spieren in jouw onderarm verkort. Dit geeft je een strak en beperkende gevoel in jouw bovenarm en elleboog. Jouw arm voelt stijf aan en bewegen is pijnlijk en gaat moeizaam. Voor het verlichten van de pijn, kun je een elleboogbandage gebruiken. Deze brace verlicht de pijn en ondersteunt jouw arm.

Elleboogbrace of elleboogstrap?

Je kunt ook kiezen voor een elleboogstrap. Dankzij een elleboogbandage van foam, geef je een gecontroleerde druk en ondersteunt jouw elleboog en onderarm. De elleboog strap van Viper Medical plaats je net onder jouw arm om de druk en ondersteuning optimaal te verdelen. De elleboogstrap is geschikt voor jouw rechter en linkerarm.


Bestel jouw elleboogbandage of elleboogbrace eenvoudig in onze webwinkel! Heb je last van gewrichten in jouw arm? Kijk dan ook eens naar ons polsbrace en duimbrace overzicht. Benieuwd naar onze top 3?

Elleboogbrace kopen?
Elleboog brace kopen?