Alpine Gehoorbescherming

Alpine gehoorbescherming is zorgvuldig ontwikkeld om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu wilt zwemmen, slapen, vliegen of specifieke gehoorbescherming voor kinderen zoekt, wij hebben de juiste oplossing. Onze oordoppen zijn voorzien van geavanceerde filtersystemen en bieden gebruiksgemak en comfort.


Zwem oordoppen

Voor zwemmers hebben we speciale oordoppen die waterdicht zijn en bescherming bieden tegen het binnendringen van water in de gehoorgang. Deze oordoppen zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van je zwemactiviteiten.


Slaap oordoppen

Voor een goede nachtrust bieden we oordoppen die speciaal zijn ontworpen om geluiden van buitenaf te verminderen, zodat je ongestoord kunt slapen en uitgerust kunt ontwaken. Deze oordoppen zorgen voor een goede isolatie van geluid en bevorderen een diepe en rustige slaap.


Vlieg oordoppen

Als je vaak reist met het vliegtuig, hebben we oordoppen die zijn ontworpen om de druk op je oren te verminderen en om hinderlijk geluid te dempen, waardoor je comfortabel kunt reizen.


Oordoppen voor kinderen

Voor kinderen hebben we speciale oordoppen die zijn aangepast aan hun kleinere gehoorgangen en gevoelige oren. Deze oordoppen bieden bescherming tegen harde geluiden tijdens evenementen, festivals, vuurwerkshows en andere luidruchtige omgevingen, zodat kinderen kunnen genieten zonder hun gehoor in gevaar te brengen.


Gehoorbescherming kinderen

De Alpine muffy gehoorbescherming kinderen is speciaal geschikt voor gevoelige kinderoren. Zo kunnen ze tijdens lawaaierige situaties worden gebruikt zoals bij muziekconcerten of bij vuurwerk maar ze zijn ook erg geschikt voor gebruik in de klas of bij huiswerk. De zachte beugel zorgt ervoor dat de gehoorbescherming op ieder kinderhoofd past. Bij elke variant wordt ook gratis een beschermtas geleverd.


Gehoorbescherming baby's

Voor alle kinderen jonger dan 2 jaar wordt de  baby gehoorbescherming geadviseerd. Ook dit product voldoet aan de wettelijke eisen van Europese Unie.


Gehoorbescherming kopen bij Viper Medical

Bescherm je gehoor met onze hoogwaardige gehoorbeschermingsproducten. Of je nu op zoek bent naar oordoppen voor tijdens zwemmen, slapen of vliegen of naar oorkappen voor kinderen, we hebben de juiste oplossing voor jou. Bekijk ook eens onze andere hygiëne & veiligheidsproducten.