Urologie producten

Bij Viper Medical begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om urologische hulpmiddelen. Daarom werken we samen met fabrikanten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze producten zijn ontworpen om comfortabel, veilig en effectief te zijn, met aandacht voor de specifieke behoeften van patiënten en zorgverleners.


Ons assortiment omvat een breed scala aan urologische hulpmiddelen, waaronder


Plaswekker voor kinderen

Bij Viper Medical bieden we plaswekkers speciaal ontworpen voor kinderen die last hebben van bedplassen. Deze plaswekkers zijn effectieve hulpmiddelen om kinderen te helpen hun blaascontrole 's nachts te ontwikkelen en bedplassen te verminderen. Onze plaswekkers werken door middel van een sensor die in het ondergoed van het kind wordt geplaatst en die reageert op vocht. Wanneer de sensor vocht detecteert, activeert het een alarm om het kind wakker te maken en bewust te maken van de behoefte om naar het toilet te gaan. Dit helpt bij het trainen van het blaasbewustzijn. Onze plaswekkers zijn comfortabel om te dragen en eenvoudig in gebruik. Ze zijn ontworpen met het welzijn en de privacy van het kind in gedachten. Kies voor de plaswekkers van Viper Medical en ondersteun kinderen bij het overwinnen van bedplassen en het ontwikkelen van een gezonde blaascontrole.


Urologie hulpmiddelen kopen bij Viper Medical

Bij Viper Medical streven we ernaar om hoogwaardige urologische hulpmiddelen te bieden die de gezondheid en het welzijn van patiënten ondersteunen. Ons uitgebreide assortiment aan urologische hulpmiddelen is zorgvuldig geselecteerd om aan de diverse behoeften van zowel zorgprofessionals als individuele gebruikers te voldoen.