Anatomisch model

Een anatomisch model is een leermiddel die breed inzetbaar is. Ongeacht of het een skelet, torso of ander lichamelijk onderdeel betreft, alle anatomische modellen bieden een gedetailleerde weergave. Daarnaast wordt inzicht gegeven in de structuren, vormen en spieren van het betreffende anatomisch model. Viper Medical biedt anatomische modellen van alle belangrijke onderdelen en organen van het menselijk lichaam.

Anatomie skelet

Viper Medical biedt enkele anatomische skelet opties. Deze zijn zowel beschikbaar als miniatuurweergave en natuurlijk formaat en variëren in mogelijkheden. Een anatomie skelet bevat in de meeste gevallen alle belangrijke botten van het menselijk lichaam en zijn anatomisch perfect. Hierdoor is het uitermate geschikt voor (hoger) anatomische en medische educatie.

Torso menselijk lichaam

Een anatomisch model is een fictieve weergave van een mens zonder benen. Dit houdt in dat alle belangrijke organen en structuren zichtbaar zijn en een anatomisch torso is gefabriceerd met hoogwaardige materialen. Omdat de organen separaat verwijderd kunnen worden, biedt dit enkele educatieve kansen. Zo weet de student waar het orgaan zich in het lichaam zit, hoe groot het is en hoe het eruit ziet.

Naast een anatomie model heeft Viper Medical ook andere hulpmiddelen om het menselijk lichaam in kaart te brengen. Bekijk ook eens het anatomie poster assortiment.