Zadelkrukken of een tabouret zijn ergonomisch gevormde krukken, die veel verlichting kunnen bieden in situaties waarbij je met regelmaat of langdurig op dezelfde plek staat. Je zult namelijk automatisch ergonomischer gaan zitten wanneer je gebruik maakt van een zadelkruk of tabouret. Of deze situaties nu privé zijn of werk gerelateerd, met de ergonomische krukken op wielen van Viper Medical voorkom je de klachten die je krijgt als je te lang staat.


In veel beroepen, branches en situaties kan een zadelkruk of tabouret uitkomst bieden. Omdat bij staand werk de doorbloeding van de benen wordt belemmerd, kan dit resulteren in de vorming van spataderen maar ook voetklachten, rug/nekklachten waarbij de spieren, gewrichten en bloedvaten onder druk komen te staan. Door een meer ergonomische houding aan te nemen kunnen jouw klachten afnemen.


Tabouret kopen bij Viper Medical?

De tabouret is een ergonomische kruk op wielen met een ronde zitting, die beschikbaar is met- en zonder rugleuning. De tabouret is voorzien van een sterke gasveer waardoor je altijd op de juiste hoogte kunt werken. De zitting van de tabouret en de 5-ster met zwenkwielen maken het mogelijk dat je vrij kunt bewegen en 360 graden kan draaien.


ViperMedical heeft verschillende tabourets voor je op voorraad:


  • Tabouret met een ergonomische gevormde zitting, zoals de Primus PU Tabouret;
  • Tabouret met rugleuning;
  • Tabourets in verschillende kleuren afgestemd op uw huisstijl.

Zadelkrukken bij Viper Medical

De zadelkruk heeft een speciaal gevormde zitting, waardoor je automatisch de juiste zithouding aanneemt. Jouw benen rusten in een licht gebogen houding en het is niet mogelijk om uw rug te over strekken, hol te maken of te bollen. 


Comfortabel werken met een zadelkruk van Viper Medical!

De zadelkrukken van Viper Medical zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van sterke gasveren met zowel hand als voetbediening. De krukken zijn voordelig geprijsd en voorzien van maar liefst 2 jaar garantie. 


Het 5-steronderstel van de zadelkruk op wielen en de kunststof zwenkwielen zijn geschikt voor verschillende vloeren en maken het mogelijk dat je eenvoudig 360 graden kunt draaien.


Een zadelstoel voor elke branche!

Als je in een branche werkt waar je veel bij moet staan of juist zitten, dan is een kruk op wielen de ideale uitkomst voor jou. Terwijl jouw benen ontspannen, werk je in de juiste houding zonder jouw spieren of gewrichten over te belasten. Een zadelstoel is uitermate geschikt voor de volgende oplossingen of beroepen:


  • Zadelstoel voor schoonheidsspecialisten;
  • Zadelkruk met rugleuning voor kassamedewerkers;
  • Ergonomische zadelkruk voor laboranten;
  • Kapperskruk (kappersfiets);
  • Zadelkruk voor leraren;
  • Kruk voor tattoo artist.

Staat jouw beroep er niet tussen en wil je toch een voordelige zadelkruk kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Kies voor het brede assortiment en persoonlijke advies van Viper Medical!

Zadelkruk kopen?
Zadelkruk met rugleuning bij Viper Medical