Viper Medical biedt een zeer divers assortiment pedicure (voetverzorging) en manicure (handverzorging) producten. De producten zijn zowel voor beginners als professionals te gebruiken. Naast deze setjes, heeft Viper Medical ook gezichtsborstels en gezichtsreinigers, cosmeticaspiegels, voet hulpmiddelen en eelt verwijderaars.

Manicure set kopen?

Manicure, oftewel handverzorging, draait om het behandelen van zowel de handen, de nagels en de nagelhuid. Viper Medical biedt diverse producten om de handen en nagels te verzorgen. Naast setjes voor beginners, zijn er ook professionele werkstations verkrijgbaar.

Pedicure set kopen?

Pedicure, oftewel voetverzorging, draait om het behandelen van zowel de voeten als de teennagels. Viper Medical biedt diverse producten om dit in topconditie te houden. Naast setjes voor beginners, zijn er ook professionele werkstations verkrijgbaar.

Gezichtsreinigers bij Viper Medical

Vermoeide ogen, wallen en kleine rimpels op het voorhoofd. Om ook het gezicht in topconditie te houden, heeft Viper Medical gezichtsreinigers  in het assortiment. Gezicht reinigers apparaat staat garant voor een professionele peeling van de gezichtshuid.

Voet hulpmiddelen

Bij Viper Medical zijn diverse voethulpmiddelen te verkrijgen. Zo biedt Viper medical teenspreiders, hielhulp, gel zolen en ook een voet binnenmaat meter. Dit laatste helpt je om de juiste schoenmaat te bepalen.

Cosmeticaspiegel

De cosmeticaspiegel is een kleine spiegel die makkelijk te verplaatsen en mee te nemen is. Naast het bijwerken van make-up, wordt de spiegel ook gebruikt voor het scheren of verwijderen van onzuiverheden op het gezicht. De hoogwaardige cosmeticaspiegels van het merk Beurer zijn voorzien van een chromen afwerking en kunnen optioneel gemonteerd worden aan de muur en beschikken in de meeste gevallen over een ingebouwde LED lamp.

Microdermabrasie producten

Naast een gewone gezichtsreiniger biedt Viper Medical ook microdermabrasie hulpmiddelen. Revitaliserende peeling verwijdert overtollige huiddeeltjes. De activerende onderdrukmassage stimuleert de doorbloeding en de cel vernieuwing.


Benieuwd welke andere leuke beauty producten beschikbaar zijn? Bekijk bijvoorbeeld onze huid en handen producten. Meer weten? Neem contact met ons op!

Pedicure set kopen?
Manicure set kopen?